Aquamp Player mozilla ve chromede açılmıyor.

Başlatan 06ensar, 25 Oca 2015 02:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.



  1. 632

  2. 251

Aquamp Player ile siteme online radyo kurdum ancak explorerde çalışırken mozilla ve chrome browserlerde neden çalışmaz..

*

  1. 3,108

  2. 587

  3. 1001
Aquamp Player baya eski bir player diye hatırlıyorum desteklememesi normal aslında ama yinede buraya dosyaları ekleyin bakalım yapabilirsek paylaşırız



  1. 632

  2. 251
Alıntı yapılan: snrj - 25 Oca 2015 21:55Aquamp Player baya eski bir player diye hatırlıyorum desteklememesi normal aslında ama yinede buraya dosyaları ekleyin bakalım yapabilirsek paylaşırız
yenisi varmı zira bu mod explorer harici diğer browserlerde çalışmıyormuş..

*

  1. 3,108

  2. 587

  3. 1001

nette bir çok player mevcut örnek olarak hazırları kullanabilirsiniz

örnek olarak


örneğin kodu

<iframe src="http://html5radios.svnlabs.com/v1/shoutcast.html?id=1422724130&hash=1422724214" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0" scrolling="no" width="367" height="227"></iframe>
yapılan yer
http://www.radioforge.com/html5-radio-player/





  1. 632

  2. 251
01 Şub 2015 13:28 #4 Son düzenlenme: 01 Şub 2015 15:16 snrj
Alıntı yapılan: snrj - 31 Oca 2015 19:10nette bir çok player mevcut örnek olarak hazırları kullanabilirsiniz

örnek olarak

<iframe src="http://html5radios.svnlabs.com/v1/shoutcast.html?id=1422724130&hash=1422724214"; frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0" scrolling="no" width="367" height="227"></iframe>

örneğin kodu

<iframe src="http://html5radios.svnlabs.com/v1/shoutcast.html?id=1422724130&hash=1422724214" frameborder="0" marginheight="0" marginwidth="0" scrolling="no" width="367" height="227"></iframe>
yapılan yer
http://www.radioforge.com/html5-radio-player/





sayın snrj,kodları yanlış girdim haberler bölümüne bu seferde ne girdiğim kodları silebiliyorum..nede haberler bölümünü faal hale getirebiliyorum.zira sil-kaydet bölümü kayboldu..acaba bu kodlar nereye kayıt olmuştur o dosya içerisinden bari sileyim..ama nerdedir bilemedim.

*

  1. 3,108

  2. 587

  3. 1001



  1. 632

  2. 251
02 Şub 2015 12:14 #6 Son düzenlenme: 02 Şub 2015 12:16 06ensar
Alıntı yapılan: snrj - 01 Şub 2015 15:16veritabanında smf_settings tablosuna bakın

phpmyadmin de smf.settings tablosunda kodları arayıp buldum,sildim oldu teşekkürler.

birde bu kodu her sayfada uzunlamasına şerit halinde tema üst tarafında uygulanak şekilde olabilirmi..?

*

  1. 3,108

  2. 587

  3. 1001

her sayfada göstermek için aldığınız kodu index.template.php de body sonra uygun bir yere ekleyebilirsiniz her sayfada görünecektir


MENU ×