Durumum modu nu kurdum site gitti.

Başlatan DaHiLeaYSe, 04 Oca 2015 20:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçiler konuyu incelemekte.



  1. 632

  2. 251

http://www.smfall.com/mods/sa=view;down=8

üsteki modu kurdum. aşağıdaki hatayı verdi.


Unknown column 'status' in 'field list'
Dosya: /home/hogwartsturkiye/public_html/forum/Sources/Status.php
Satır: 183

dosyayı silince düzeldi varmıdır çözümü.

*

  1. 1,179

  2. 117

  3. 390
site gitti derken olan nedır beyaz ekran hata mesajı vs



  1. 632

  2. 251
hatayı yazdım.  Konu içinde.

*

  1. 1,179

  2. 117

  3. 390

Status.php içindeki hata veren alanın kodunuda ekleyın



  1. 632

  2. 251
Nerden bulacağım o alanı dosyayı hiç ellemedim.

*

  1. 1,179

  2. 117

  3. 390
durumum modu 2 1 uyarlanmış halinimi kullandın cunku db ıle ılgılı bır sıkıntı eksık yada hatalı bır stun var



  1. 632

  2. 251
evet  2. 1 halini kullandım.



  1. 632

  2. 251

dosyayı ekte verdim. Sorun varsa bakabilirseniz sevinirim.

*

  1. 1,179

  2. 117

  3. 390
phmyadmını kontrol edin status dıye bır tablo varmı



  1. 632

  2. 251
baktım öyle bir tablo yok
silip baştanmı yükleyeyim

*

  1. 1,179

  2. 117

  3. 390
yoksa
mod ııcnde tabloyu olusturan php dosyası olacaktır kontrol edın varsa onu ftp atın o sekılde calıstırmanız gerekıyor

****

  1. 503

  2. 83

  3. 115
hey gidi dünya..



  1. 632

  2. 251

****

  1. 503

  2. 83

  3. 115
status diye tablo ekleyincemi düzeldi ?
hey gidi dünya..



  1. 632

  2. 251
hayır modu silip tekrar yükleyince düzeldi ancak bu sefer ordada ne mod var ne admin paneli


MENU ×