Smf 2.0.9 Regain Theme hk.

Başlatan HamzaTR, 29 Ara 2014 15:15

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.



  1. 632

  2. 250
29 Ara 2014 15:15 Son düzenlenme: 29 Ara 2014 15:24 HamzaTR

Merhabalar,


Birkaç sorum olacak, bu temayı kullanırken konu içeriğinde imza alanına örneğin resim büyültmek için bile olsa tıkladığımızda kendi profilimize yönlendiriyor.

Yani smf forum > profil > özet'e tıklamış gibi oluyoruz bu sorunun önüne nasıl geçerim?


Bir diğer sorum bu temaya özel profil alanı yaratmak istiyorum, örneğin bir bar olsun içi boş kırmızı açıla açıla yeşile kadar gitsin
verimlilik seviyesi diye belirtirsem daha iyi olur anlamanız açısından bu seviye karmaya göre ilerlesin istiyorum.

örneğin world of trucks profili, steam profili gibi...

yani daha öncede belirttiğim gibi şimdilik işimi hali hazırdaki konu görünümündeki var olan(teknoromi v2) modu görebilir fakat verimlilikte eklenirse daha güzel olur, yardımlarınızı bekliyorum.

*

  1. 2,990

  2. 580

  3. 865
merhabalar

ilk sorununuz olan imzadaki link problemi <a> tagının düzgün kapatılmamasından kaynaklanıyor imzaya eklediğiniz kodları inceleyin veya display.template.php de bir hata olabilir

ikinci sorunuz smf aktiflik modu tarzında birşey istiyorsunuz galiba alttaki modu deneyebilirsiniz
http://smf.konusal.com/index.php?topic=226.0

üsteki imza kodunuzu veya display.template.php dosyanızı buraya eklersenz daha fazla yardımcı olabiliriz



  1. 632

  2. 250
29 Ara 2014 15:46 #2 Son düzenlenme: 29 Ara 2014 15:50 HamzaTR
teşekkürler teknoromi v2 modu gibi profil alanı da istiyorum fakat tema çalışmadı daha önce konuda açmıştım, sitede tema kurulu değildi sıfırdan kurdum ve tekrar konu açtım.

bir de bu aktiflik modunu karmaya entegre edemez miyiz?
olumsuz olunca düşse, olumlu olunca artsa gibi...

------
<a> sorununa gelince temayı kurunca oluyor bu problem yani display.temlate.php dosyası default'ta, onla alakalı değil, imzada bir sorun yok her üyede oluyor bu problem.

*

  1. 2,990

  2. 580

  3. 865

http://smf.konusal.com/index.php?topic=136.0
burda teknoromi v2 profil alanın nasıl yapacanız anlatılıyor burdaki kodları ve css kodlarını kendinize göre düzenleyip siteniz için özel bir profil alanı oluşturabilirsiniz



  1. 632

  2. 250
işte o kadar bilgim yok, neyi nereye göre düzenlemem gerektiği konusunda kısır kalıyor bilgi birikimim :)

denilenleri uyguladım değişim/altına ekle/üstüne ekle gibi smf hata veriyor.


birde bu aktivity barı yükledim fakat aktif etmek için ne yapmak gerekli, mod. yüklensede aktif değil.

*

  1. 2,990

  2. 580

  3. 865
activty bar için ayarları alttaki şekilde ulaşabilirsiniz siteadınız.com kendi sitenizi yazın
siteadresiniz.com/index.php?action=admin;area=modsettings;sa=general
yani admin panel >yapılandırma> modifaksyon ayarları>çeşitli


profil alanı için kişiye özel profil alanı yapmıyoruz ama yardımcı olan arkdaşlar mutlaka çıkacaktır
biraz incelerseniz aslında okadar zor değil zamanla kavrarsınız



  1. 632

  2. 250
cevabınız için teşekkürler.



anladım fakat, ben bana özel düzenleyin demedim teknoromi v2 modunda, renk ve pixel hariç düzenlemem gereken yerleri söylesersiniz belki diye konu açmıştım... diğer arkadaşların yardım etmelerini bekleyeceğim o zaman.


bu arada <a> tagı ile ilgili cevabıma/soruma henüz yanıt vermediniz, zahmet olmazsa onada bir açıklık getirsek.

*

  1. 2,990

  2. 580

  3. 865

imzanıza eklediğiniz kodları ve temanızdaki display.template.php dosyasını ekleyin demiştim buraya sanırım gözünüzden kaçtı



  1. 632

  2. 250
Alıntı yapılan: HamzaTR - 29 Ara 2014 15:46<a> sorununa gelince temayı kurunca oluyor bu problem yani display.temlate.php dosyası default'ta, onla alakalı değil, imzada bir sorun yok her üyede oluyor bu problem.
Alıntı yapılan: snrj - 29 Ara 2014 16:19imzanıza eklediğiniz kodları ve temanızdaki display.template.php dosyasını ekleyin demiştim buraya sanırım gözünüzden kaçtı

Alıntı yapılan: HamzaTR - 29 Ara 2014 15:46<a> sorununa gelince temayı kurunca oluyor bu problem yani display.temlate.php dosyası default'ta, onla alakalı değil, imzada bir sorun yok her üyede oluyor bu problem.


imzamda özel bir kod yok resim kodu ve yazı mevcut, her üyede oluyor dedim ve temanın display dosyasının olmadığınıda üstte yaptığım alıntımda da dile getirdim başka bir nedeni olamaz mı bunun? çok saçma geldi bana çünkü, tek bu temada oluyor...



  1. 632

  2. 250
29 Ara 2014 16:27 #9 Son düzenlenme: 29 Ara 2014 19:18 HamzaTR
şimdi denedim diğer tema'da da oldu buyrun dosya ekte.


değiştirmem gereken kodu söylerseniz ayrıca sevinirim, bakarsınız yine aynı sorunla karşılaşırım, aklımda bulunsun.

*

  1. 2,990

  2. 580

  3. 865
display.temlate.php de bir sorun göremedim ve sitenize üye oldum ve test adında bir konu açtım ve kendi linkimi ekledim herhangi bir sorun yok imzanıza eklediğiniz kodlarda problem var



  1. 632

  2. 250
bir resim ekleyip tekrar dener misiniz? (imzanıza)

*

  1. 2,990

  2. 580

  3. 865
evet ekledim herhangi bir sorun yok arkadaşım



  1. 632

  2. 250
Benim Bilgim Dahilinde Olan Herşey, İzne Tabidir.



imzam bu :) imzamda bir hata yok fakat bende yönlendiriyor anlamadım gitti...

*

  1. 2,990

  2. 580

  3. 865
ilginç bir durum moddan desem benim profilimide etkilemesi gerekir bir yerlerde hata var ama nerde şuan aklıma birşey gelmiyor


MENU ×