smf AvatarOnBoard

Başlatan CeeMoo, 25 Eyl 2014 21:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

  1. 1,108

  2. 104

  3. 313

AvatarOnBoard
Mod kurulurken boardindextemplate hata verir hataya rağmen mod kurulup ekteki dosyaya göre editleme yapılır.



  1. 632

  2. 251
Merhaba paylaşım için teşekkürler şöyle bir sorum olacak,
Resimde gördüğünüz gibi avatarlar en sağda okunmamış iletiler kısmında görünüyor fakat o kısımda yazılar altına giriyor ve karışık bir görüntü oluşuyor. yukarıdan aşağıya doğru ayrı bir sütunda görünse avatarlar daha güzel olmazmı?


Misal bunun gibi

*

  1. 3,077

  2. 584

  3. 960
BoardIndex.template.php de
Alttaki koddan 3 adet var hepsini 1 rakam yükseltin
<td colspan="4"örnek
<td colspan="5"
sonra bul
<td class="lastpost">';

 if (!$modSettings['disable_avatar'])
 echo '<div style="float: left; margin-right: 4px;">', !empty($board['last_post']['member']['avatar']) ? $board['last_post']['member']['avatar'] : '<img src="'. $modSettings['avatar_url']. '/noavatar.gif" alt="" width="'. $modSettings['board_avatar_width']. '" align="middle" border="0" />', '</div>';

Değiştir
<td class="snrjavatar">';
 if (!$modSettings['disable_avatar'])
 echo '', !empty($board['last_post']['member']['avatar']) ? $board['last_post']['member']['avatar'] : '<img src="'. $modSettings['avatar_url']. '/noavatar.gif" alt="" width="'. $modSettings['board_avatar_width']. '" align="middle" border="0" />', '

 </td>
 <td class="lastpost">';

index.css de en alta ekle
.snrjavatar
{
 width: 25px;
}



  1. 632

  2. 251

snrj hocam hızır gibisin deniyorum hemen  ;)



  1. 632

  2. 251
Forum ana sayfası tamam aynı şeyin alt kategorilerde de olması için ne yapmalıyız?

*

  1. 3,077

  2. 584

  3. 960
MessageIndex.template.php de bul
<td class="lastpost">';

if (!$modSettings['disable_avatar'])
echo '<div style="float: left; margin-right: 4px;">', $board['last_post']['member']['avatar'], '</div>';

değiştir
<td class="snrjavatar">';
                    if (!$modSettings['disable_avatar'])
echo '<div style="float: left; margin-right: 4px;">', $board['last_post']['member']['avatar'], '</div>
</td>
<td class="lastpost">';



  1. 632

  2. 251
Çok teşekkür ederim :)



  1. 632

  2. 251

Ufak bir soru ileti ve konu sayılarının yazılı olduğu sütunu nasıl daraltabilirim? :)

*

  1. 3,077

  2. 584

  3. 960
Kullandığınız temada index.css de bulun
table.table_list tbody.content td.stats {
    font-size: 90%;
    width: 15%;
    text-align: center;
}

width: 15%;  burdaki değeri düşürün



  1. 632

  2. 251
Alıntı yapılan: snrj - 12 Şub 2015 16:35Kullandığınız temada index.css de bulun
table.table_list tbody.content td.stats {
    font-size: 90%;
    width: 15%;
    text-align: center;
}

width: 15%;  burdaki değeri düşürün
Adamsın  :)



  1. 632

  2. 251
teşekkürler, sorunsuz bir şekilde oldu.


MENU ×