03 Mar 2021 08:17 Yeni Konu Oluştur

Haberler:

Üye kayıt esnasında E-posta adresinizin doğru olduğuna ve Aktivasyon Mailinize bakmayı unutmayın.


Smf Ziyaretçilerden linkleri gizleme

Başlatan snrj, 19 May 2014 00:23

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

  1. 3,050

  2. 583

  3. 915
19 May 2014 00:23 Son düzenlenme: 18 Oca 2015 02:21 snrj


üye olmayanlardan linklerinizi gizlemek istiyorsanız bu mod tam aradığınız işlevi sağlıyor
resmi site linki = http://custom.simplemachines.org/mods/?mod=342

türkçe yapmak isteyenler aşağıdakini uygulayabilirler
Modifications.turkish.php de
bul
?>
Değiştir
//Üye Linkleri
$txt['no_view_links'] = 'Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor';
$txt['txt_reg_links_register'] = 'Üye Ol';
$txt['txt_reg_links_or'] = 'veya';
$txt['txt_reg_links_login'] = 'Giriş Yap';
?>



  1. 632

  2. 251
Anladığım kadarıyla bu mod sadece linkleri gizliyor, forum üzerindeki fotoları gizleyebilecek bir mod var mı?
Baktım ama göremedim, varsa kusura bakmayın.

*

  1. 3,050

  2. 583

  3. 915
resimleri gizlemek için
subs.php de bulun
array(
'tag' => 'img',
'type' => 'unparsed_content',
'parameters' => array(
'alt' => array('optional' => true),
'width' => array('optional' => true, 'value' => ' width="$1"', 'match' => '(\d+)'),
'height' => array('optional' => true, 'value' => ' height="$1"', 'match' => '(\d+)'),
),
'content' => '<img src="$1" alt="{alt}"{width}{height} class="bbc_img resized" />',
'validate' => create_function('&$tag, &$data, $disabled', '
$data = strtr($data, array(\'<br />\' => \'\'));
if (strpos($data, \'http://\') !== 0 && strpos($data, \'https://\') !== 0)
$data = \'http://\' . $data;
'),
'disabled_content' => '($1)',
),
array(
'tag' => 'img',
'type' => 'unparsed_content',
'content' => '<img src="$1" alt="" class="bbc_img" />',
'validate' => create_function('&$tag, &$data, $disabled', '
$data = strtr($data, array(\'<br />\' => \'\'));
if (strpos($data, \'http://\') !== 0 && strpos($data, \'https://\') !== 0)
$data = \'http://\' . $data;
'),
'disabled_content' => '($1)',
),


değiştirin
array(
'tag' => 'img',
'type' => 'unparsed_content',
'parameters' => array(
'alt' => array('optional' => true),
'width' => array('optional' => true, 'value' => ' width="$1"', 'match' => '(\d+)'),
'height' => array('optional' => true, 'value' => ' height="$1"', 'match' => '(\d+)'),
),
'content' => $user_info['is_guest'] ? $txt['ziyaretciler_resimleri_goremez'] . "\n" . $txt['login_or_register'] : '<img src="$1" alt="{alt}"{width}{height} border="0" />',
'validate' => create_function('&$tag, &$data, $disabled', '$data = strtr($data, array(\'<br />\' => \'\'));'),
'disabled_content' => '($1)',
),
array(
'tag' => 'img',
'type' => 'unparsed_content',
'content' => $user_info['is_guest'] ? $txt['ziyaretciler_resimleri_goremez'] . "\n" . $txt['login_or_register'] : '<img src="$1" alt="" border="0" />',
'validate' => create_function('&$tag, &$data, $disabled', '$data = strtr($data, array(\'<br />\' => \'\'));'),
'disabled_content' => $user_info['is_guest'] ?  '' :  '($1)',
),



  1. 632

  2. 251

Hocam bu dediğiniz subs.php sources dosyasının içindeki mi?
Oysa eğer ya olmuyor yada yanlış yere yapıştırdım :)

*

  1. 3,050

  2. 583

  3. 915
evet sources klasöründeki doğru eklerseniz bi sorun çıkartmaması gerekir ama bi daha deneyin olmazsa dosyayı ekleyin bakalım



  1. 632

  2. 251
Hocam değiştirmeden önceki hal, sanki sizin verdiğiniz kodla aynı

array(
'tag' => 'img',
'type' => 'unparsed_content',
'parameters' => array(
'alt' => array('optional' => true),
'width' => array('optional' => true, 'value' => ' width="$1"', 'match' => '(\d+)'),
'height' => array('optional' => true, 'value' => ' height="$1"', 'match' => '(\d+)'),
),
'content' => $user_info['is_guest'] ? $txt['ziyaretciler_resimleri_goremez'] . "\n" . $txt['login_or_register'] : '<img src="$1" alt="{alt}"{width}{height} border="0" />',
'validate' => create_function('&$tag, &$data, $disabled', '$data = strtr($data, array(\'<br />\' => \'\'));'),
'disabled_content' => '($1)',
),
array(
'tag' => 'img',
'type' => 'unparsed_content',
'content' => $user_info['is_guest'] ? $txt['ziyaretciler_resimleri_goremez'] . "\n" . $txt['login_or_register'] : '<img src="$1" alt="" border="0" />',
'validate' => create_function('&$tag, &$data, $disabled', '$data = strtr($data, array(\'<br />\' => \'\'));'),
'disabled_content' => $user_info['is_guest'] ?  '' :  '($1)',
),

*

  1. 3,050

  2. 583

  3. 915
sitenizde ncode image resizer modu kurulu onunla çakışıyor muhtemelen normal şartlarda bu şekilde gizler resimleri



  1. 632

  2. 251

Bunun bir çözümü var mı?

*

  1. 3,050

  2. 583

  3. 915
05 Ağu 2014 22:43 #8 Son düzenlenme: 05 Ağu 2014 22:44 Smfci
subs.php üstte belirttiğimiz yeri bu şekilde değiştirin
array(
'tag' => 'img',
'type' => 'unparsed_content',
'parameters' => array(
'alt' => array('optional' => true),
'width' => array('optional' => true, 'value' => ' width="$1"', 'match' => '(\d+)'),
'height' => array('optional' => true, 'value' => ' height="$1"', 'match' => '(\d+)'),
),
'content' => $user_info['is_guest'] ? $txt['ziyaretciler_resimleri_goremez'] . "\n" . $txt['login_or_register'] : '<img src="$1" alt="{alt}"{width}{height} border="0" onload="NcodeImageResizer.createOn(this);" class="bbc_img" />',
'validate' => create_function('&$tag, &$data, $disabled', '$data = strtr($data, array(\'<br />\' => \'\'));'),
'disabled_content' => '($1)',
),
array(
'tag' => 'img',
'type' => 'unparsed_content',
'content' =>$user_info['is_guest'] ? $txt['ziyaretciler_resimleri_goremez'] . "\n" . $txt['login_or_register'] : '<img src="$1" alt="" border="0" onload="NcodeImageResizer.createOn(this);" class="bbc_img" />',
'validate' => create_function('&$tag, &$data, $disabled', '$data = strtr($data, array(\'<br />\' => \'\'));'),
'disabled_content' =>$user_info['is_guest'] ?  '' :  '($1)',
),


çıkış yaptığınızda resim gözüküyorsa tarayıcınızın çerezlerini temizleyip sayfayı yenileyin



  1. 632

  2. 251
Hocam çok teşekkür ederim oldu, yazı çok küçük ve dikkat çekici değil (Lütfen giriş yapın veya üye olun.)

Güzel dikkat çekici resim veya yazı var mıdır?
Size de zahmet veriyorum ama :(

*

  1. 3,050

  2. 583

  3. 915
şuan için yok ne yazıkki ama bi ara burdan paylaşayım



  1. 632

  2. 251



  1. 632

  2. 251
Hocam Lütfen giriş yapın veya üye olun yazısının kaynağını bulamadım en azından yazıyı biraz bolt birazda büyültmek istiyorum bulup nasıl yapabilirim.

*

  1. 3,050

  2. 583

  3. 915
default temanızda languages içinde index.turkish.php dosyasında bulun
$txt['login_or_register'] = 'Lütfen <a href="' . $scripturl . '?action=login">giriş yapın</a> veya <a href="' . $scripturl . '?action=register">üye olun</a>.';

burdan düzenleyebilirsiniz  <b> <strong> <font color vs..



  1. 632

  2. 251
Hocam düzenleyince sağ üst köşedeki üye ol yazısı da aynı şekilde değişiyor, şu an siteye girebilirseniz yazı büyümüş durumda.


MENU ×