16 Nis 2021 06:47 Yeni Konu Oluştur

Haberler:

Üye kayıt esnasında E-posta adresinizin doğru olduğuna ve Aktivasyon Mailinize bakmayı unutmayın.


Smf Konuyu ziyaretçiden gizleme (mini css)

Başlatan snrj, 18 May 2014 15:13

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

  1. 3,077

  2. 584

  3. 960
18 May 2014 15:13 Son düzenlenme: 23 Nis 2015 13:41 CeeMoo

Sadece konuya girişte ortaya çıkıcaktır.
resimleri temanızın images kısmına atın.
http://yadi.sk/d/jUgdwiZyGXkQ5

display.template.php
bu kodu function template_main() üzerine ekle.
if ($context['user']['is_guest'])
{

echo '
<div class="girisle" align="center">
     <div class="uyari"></div>
<a class="aktifbuton kayit" href="', $scripturl, '?action=register"></a>
<a class="aktifbuton giris" href="', $scripturl, '?action=login"></a>
</div>';
}
index.css şunları ekle
.girisle {filter:progid:DXImageTransform.Microsoft.alpha(opacity=95);-moz-opacity: 0.95;opacity: 0.95;background: url(../images/art.gif);position:fixed;width:100%;height:100%;padding:10px;}

.aktifbuton {
display:block;
cursor:hand;
cursor:pointer;
text-decoration:none;
}
.kayit {
background: url(../images/kayit.png) no-repeat;
width: 266px;
height: 59px;
padding: 3px;
}
.giris {
background: url(../images/giris.png) no-repeat;
width: 266px;
height: 59px;
padding: 3px;
}
.uyari {
margin-bottom: 15px;
background: url(../images/uyar.png) no-repeat;
width: 495px;
height: 33px;
padding: 3px;
}
.giris .kayit .uyari { text-align: center;}

Resimli demo


Not:söz konusu postion:absolute ile bağımsız olarak üste yerleştirilmiştir.Eğer temanızda positon:relative kullanılmışsa resimdeki gibi gün yüzüne çıkıcaktır.K.gelsin.(bir eksiği)
Asıl kaynak : Vbul çeviri : http://www.vbulletin.gen.tr/546-vbulletin-uye-ol-eklentisi.html


1.1.x üsteki gibi yapmak isterseniz verdiğim kodu en üste yerleştirin ve üsteki css kodlarını alın.Ayrıca ../images yolunu images/  yapın.K.Gelsin
Alıntı yapılan: kaptan_75Hocam kullandığım sürüm 1x siz 2x e göre yapmışsınız sanırım kodlar uyuşmadı, birde tüm sayfayı kaplamasın her mesaj alanında böyle çıksın istiyorum profillerde değil sadece konu içerisinde mesaj alanında böyle çıksın örnekte ki gibi
1.1.x için. Sadece mesajı/konuyu kapsar.
bunları style.css ekle
.girisle {filter:progid:DXImageTransform.Microsoft.alpha(opacity=95);-moz-opacity: 0.95;opacity: 0.95;background: url(images/art.gif);position:absolute;width:74.2%;height:auto;padding:30px;margin:-9px 0;}

.aktifbuton {
display:block;
cursor:hand;
cursor:pointer;
text-decoration:none;
}
.kayit {
background: url(images/kayit.png) no-repeat;
width: 266px;
height: 59px;
padding: 3px;
}
.giris {
background: url(images/giris.png) no-repeat;
width: 266px;
height: 59px;
padding: 3px;
}
.uyari {
margin-bottom: 15px;
background: url(images/uyar.png) no-repeat;
width: 495px;
height: 33px;
padding: 3px;
}
.giris .kayit .uyari { text-align: center;}
sonra resimleri images at .
display.template.php aç
bul
<td valign="top" width="85%" height="100%">hemen altına ekle
';
if ($context['user']['is_guest'])
{

echo '
<div class="girisle" align="center">
     <div class="uyari"></div>
<a class="aktifbuton kayit" href="', $scripturl, '?action=register"></a>
<a class="aktifbuton giris" href="', $scripturl, '?action=login"></a>
</div>';
}
                       echo '
şimdi verdiğiniz demo sitesi belli bir düzeyde 800pxgenislik 600px uzunluk gibi ondan sıkıntı oluşturmuyor.Ama bu böyle değil height auto ile içindeki kapsama kadar büyür.Verdiğiniz sistemle aynı sadece divlerle hallettik.K.GElsin.



Kaynak : http://smf.konusal.com/index.php?topic=34.0

Kaynak belirtilmeden paylaşılamaz.

*

  1. 1,108

  2. 104

  3. 313
Paylaştığınız için Teşekkürler.

**

  1. 76

  2. 9

  3. 2
forumda sanırım 3 tane link gizleme modları paylaşımış bu paylaştıgınız diğerlerinden ayıran özellikleri nedir acaba ?
İzmir SEO Uzmanından Teklif Alın: https://proji.com.tr/izmir-seo/
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Forum Sayfası: http://omuforum.net/

*

  1. 277

  2. 41

  3. 17

css olması . diğerlerinden ayırıyor .

*

  1. 1,108

  2. 104

  3. 313
Alıntı yapılan: rock3r - 10 Ara 2015 12:58css olması . diğerlerinden ayırıyor .
sanırsam 1 tanesi dahada gelişmiş üyelere göre vb.. gizlenebiliyor.

*

  1. 16

  2. 4
Bunu vVide temasında yaptım işlemedi bana mısın demedi.
Bir yöntemi var mıdır? Bu tema mobil uyumlu ve ücretsiz. Sanırım biryerde bir başka durum var.
Yardımcı olabilecek var mı?

*

  1. 16

  2. 4
Şöyle diyeyim. Üyelikten çıkıyorum. Üye girişi yapmadan bir konuya tıklıyorum. Çıkıyor ve hemen kayboluyor. Sonra bir bakıyorum ki sitenin yazı karakterleri büyümüş.

Kontrol etmeniz için kaldırmıyorum. Site profilimde ekli olmalı ama kaldırırım sonra yada siz kaldırırsınız. Amacım siteyi görmeniz.

www.unocan.com kontrol ederseniz sevinirim.

*

  1. 1,108

  2. 104

  3. 313

Alıntı yapılan: unokulubu - 20 Tem 2016 17:11Şöyle diyeyim. Üyelikten çıkıyorum. Üye girişi yapmadan bir konuya tıklıyorum. Çıkıyor ve hemen kayboluyor. Sonra bir bakıyorum ki sitenin yazı karakterleri büyümüş.

Kontrol etmeniz için kaldırmıyorum. Site profilimde ekli olmalı ama kaldırırım sonra yada siz kaldırırsınız. Amacım siteyi görmeniz.

www.unocan.com kontrol ederseniz sevinirim.
- Efendi bu konu denendi.Default temada tabii.Diğer türlü css kod çakışması vs.. dikkat etmeniz gerekicek.


MENU ×