02 Nis 2023 06:21 Yeni Konu Oluştur

Haberler:

Üye kayıt esnasında E-posta adresinizin doğru olduğuna ve Aktivasyon Mailinize bakmayı unutmayın.

Google Arama

Başlatan winstroy, 26 Nis 2022 11:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçiler konuyu incelemekte.

*

1. 20

2. 5

3. 1

Merhaba, google sitemin sadece ana sayfasını indexlermiş.

site:oggkariyer.com  yazdığımda indexlenen tüm sayfalar cıkıyor ama sadece ana sayfa gorunuyor. Bu bi eksikliktenmi yoksa zamanlamı indexliyor. Bing ve yandex bir sürü sayfayı indexlemiş ama googlede tık yok. Birşeyi eksikmi yapıyorum yada önerebileceğiniz alternatif yollar varmıdır indexlenmesi için.

*

1. 118

2. 11

3. 84
26 Nis 2022 13:22 #1 Son düzenlenme: 26 Nis 2022 15:17 KeReM @
Merhabalar, indexlenmex bazen zaman alabiliyor öncelikli olarak günlük konu eklemenize devam edin, forumun güncel olmadı önemli. Site haritanızı Google search console a ekleyin, noindex i kaldırın. Aşağıdaki konuyuda inceleyin işinize yarayacak bir konu. Kafanıza takılan bişey olursa yazın dilim döndüğünce cevaplamaya çalışırım.

https://smf.konusal.com/index.php?topic=222.0

*

1. 20

2. 5

3. 1
26 Nis 2022 15:28 #2 Son düzenlenme: 26 Nis 2022 16:29 winstroy
Alıntı yapılan: KeReM @ - 26 Nis 2022 13:22Merhabalar, indexlenmex bazen zaman alabiliyor öncelikli olarak günlük konu eklemenize devam edin, forumun güncel olmadı önemli. Site haritanızı Google search console a ekleyin, noindex i kaldırın. Aşağıdaki konuyuda inceleyin işinize yarayacak bir konu. Kafanıza takılan bişey olursa yazın dilim döndüğünce cevaplamaya çalışırım.

https://smf.konusal.com/index.php?topic=222.0

hocam teşekkür ederim noindexi kaldırın demişsiniz. o nedir nerden kaldırmam gerekiyor. Paylaştıgınız Seo konusunda kalmayın demiş snrj hocam.

Optimusu yükledim ayarlarına Snrj hocam baktı ayarları doğru dedı.
ana dizine robots.txt attım tüm taramalara izin ver  dedim.
User-agent: *
Allow: /

şeklinde.

şimdiden tşk ederim.

*

1. 118

2. 11

3. 84

Alıntı yapılan: winstroy - 26 Nis 2022 15:28hocam teşekkür ederim noindexi kaldırın demişsiniz. o nedir nerden kaldırmam gerekiyor.

Hocam temanızın index.template.php dosyasında aşağıdaki kodu silin. Şahsen kendi forumumda sildikten sonra fayda görmeye başladım.

// Please don't index these Mr Robot.
if (!empty($context['robot_no_index']))
echo '
<meta name="robots" content="noindex" />';

*

1. 20

2. 5

3. 1
Alıntı yapılan: KeReM @ - 26 Nis 2022 16:32
Alıntı yapılan: winstroy - 26 Nis 2022 15:28hocam teşekkür ederim noindexi kaldırın demişsiniz. o nedir nerden kaldırmam gerekiyor.

Hocam temanızın index.template.php dosyasında aşağıdaki kodu silin. Şahsen kendi forumumda sildikten sonra fayda görmeye başladım.

// Please don't index these Mr Robot.
if (!empty($context['robot_no_index']))
echo '
<meta name="robots" content="noindex" />';

sildim hocam. desteğin için tşk ederim. biraz daha zaman geçsin bakalım. duruma göre ilerlerim yine. tşkler.