Bültenler ve Özel mesaj ?

Başlatan gevv, 16 Mar 2022 11:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

1. 202

2. 54

3. 136

Selam,

Tüm foruma duyuru yapacağım e-posta ile bildirim hem sunucu hemde spam olayından sakıncalı özel mesaj gönderimi en iyisi

"E-Posta yerine kişisel ileti olarak gönder."  Seçtim ve gönderdim oh be özel mesaj olayı iyi oldu dedim derken   :)

Tüm kullanıcıların bildirim ayarlarında  özel mesaj geldiğinde e-posta ile bildir seçili olduğunu hatırladım  ;D

Olacağını sanmıyorum ama bu sorun için bir çözüm varmıdır ? mesela duyuru sistemi ile gönderilen özel mesaj eposta bildirimini tetiklemesin

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077
hmm güzel konuya parmak basmışsınız denemesini yapmadım hiç ama
şu kısımda email olarak kayıtlı değilse ?action=admin;area=featuresettings;sa=alerts
gitmiceğini umuyorum :D
tabi gidebilirde eğer üye şurdaki ayarda ?action=profile;area=notification;sa=alerts kişisel iletilerde mail al işaretlediyse :D
siz nasıl olsa göndermişsiniz :D üyelerinizden mail gelip gelmediğini öğrenirseniz
ona göre bülten gönderirken mail tetiklemicek şekilde bir kod yazılırmı veya ilgili kod kaldırılır bi incelemek lazım

yani kısacası tam bir fikrim yok :DD smf Developers bir sormak lazım :D

*

1. 202

2. 54

3. 136
epostada gelmiş  ne yazıkki   :)  developerlere sorayım  ;D

*

1. 202

2. 54

3. 136

yok ya tanslate bu sorunu anlatacak kadar gelişmedi anlamadılar ;D

aslında "Forum bültenleri, duyurular ve önemli bildirimleri e-posta ile alın."  ayarı işi çözüyor olmalıydı  ama  işaretli olmayınca özel mesajda gitmiyor.   

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077
benimde sorularım var ama anlatamıcağım için sormuyorum :D eskiden antes vardı anlatamadığımız şeylerde çeviriyordu ama oda ara verdi sanırım :D

*

1. 202

2. 54

3. 136
Alıntı yapılan: snrj - 17 Mar 2022 02:18benimde sorularım var ama anlatamıcağım için sormuyorum

;D  ;D

anladım hocam.

bu iş tam bir karmaşa  eposta gönderim ayarlarını 1 yaptım yapacak başka bir şey yok.