Alt Bölümlerde Son İleti Sorunu

Başlatan Mistru, 08 Mar 2022 10:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

1. 15

2. 6

Merhaba arkadaşlar şöyle bir sorun yaşıyorum yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

Bir kategori altında 3 tane alt bölüm ekledim. A B C diyelim. Tümününe ayrı ayrı konu ekliyorum fakat son iletiler kısmında A bölümünde yazdığım son konu görünüyor B C de yazdıklarım son iletiler kısmında cıkmıyor. bunun bir çözümü var mıdır ? fotoğraflarını alta ekliyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077
bölüm izinleri ile ilgili bir sorun olabilir o bölümlerin izinlerine ve değiştir kısımlarını bir inceleyin

*

1. 15

2. 6
altını üstüne getirdim fakat olmadı farklı kategorilerdeki tüm alt bölümler icin sorun aynı.

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077

bir yerde ayarı vardı diye hatırlıyorum ama şuan tam hatırlayamadım sorun devam ediyor mu hala

*

1. 15

2. 6
evet sorunum devam etmekte, bir türlü çözemedim.

*

1. 118

2. 11

3. 84
Maalesef 2.1 de benimde yaşadığım bir problem, aklıma gelen herşeyi denedim ama olmadı.

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077
şimdi localde denedim 3 alt bölüm oluşturup konu açtım sıkıntı göremedim

smf 2.o dan upgrade yapıp mı geçtiniz veya sıfır kurulum mu, güncelleme ile geçtiyseniz veritabanında bir sıkıntı olmuş olabilir boards tablosunu bir incelemek lazım eksik sutun vs varmı veya bilgiler düzgün girilmişmi diye (id_parent ve child_level  kısımları)

herhangi bir moddan etkilenmiş olabilir (son konular, top 10 vs..gibi) Sources klasöründeki Recent.php ve Subs-Recent.php inceleyin orjinal dosyalarla karşılaştırabilirsiniz

*

1. 15

2. 6

Ben sıfırdan 2.1 kurdum. bugün nasipse karsılastırma yapacağım durum hakkından olumlu yahut olumsuz geri dönüş yaparım.

*

1. 15

2. 6
uzun uğraslar sonucu olayı şöyle çözdüm . Sub.Boardindex.php dosyasını smf 2.1.1 dosyasında bulunan ile değiştirdim sorunum çözüldü. Sorun yaşayanlara kolaylık olur. İyi forumlar.