01 Nis 2023 19:09 Yeni Konu Oluştur

Haberler:

Üye kayıt esnasında E-posta adresinizin doğru olduğuna ve Aktivasyon Mailinize bakmayı unutmayın.

ncode image sizer üst bilgi sorunu

Başlatan grafikir, 21 Ağu 2021 20:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

1. 7

2. 1

3. 1

S.a arkadaşlar resim boyutlandırma modu yükledim resimde daire içerisnde olan yerde ( Resmin gerçek boyutunu görmek için bu çubuğa tıklayın.) yazması gerekiyor ama yazı gözükmüyor css dosyasından renk ayarımı yapmak gerekiyor acaba bilgisi olan var mı

*

1. 1,197

2. 120

3. 401
table.ncode_imageresizer_warning, table.ncode_imageresizer_warning td{
background-color: #fefee1; /* the bgcolor behind the text and image */
}
index.css bulun #fefee1 değiştirin #a67508 ile değiştirin.

*

1. 7

2. 1

3. 1
teşekkür ederim bilgi için tüm temalarda index css değiştirdim fakat yine aynı boş gözüküyor

*

1. 1,197

2. 120

3. 401

kullandığınız temanın index.css de
table.ncode_imageresizer_warning, table.ncode_imageresizer_warning td
{
background-color: #a67508; /* the bgcolor behind the text and image */
}
table.ncode_imageresizer_warning {
color: #000000; /* the font color */
border: 1px solid #CCCDCD; /* the border around the whole thing */
cursor: pointer;
}
table.ncode_imageresizer_warning td {
font-size: 10px;
vertical-align: middle;
text-decoration: none;
}

table.ncode_imageresizer_warning td.td1 {
padding: 5px;
}

böyle bir kod dizimi var şöyle deneyin
{
background-color: #a67508; /* the bgcolor behind the text and image */
}
table.ncode_imageresizer_warning {
color: #000000; /* the font color */
border: 1px solid #CCCDCD; /* the border around the whole thing */
cursor: pointer;
background:#000;
}
table.ncode_imageresizer_warning td {
font-size: 10px;
vertical-align: middle;
text-decoration: none;
background:#000;
}

table.ncode_imageresizer_warning td.td1 {
padding: 5px;
}
Sitenizde örnek bir resim olsaydı F12 ile incele yaparak sorunu hızlı bir şekilde düzeltebilirdik.

*

1. 7

2. 1

3. 1
hocam değiştirdim kodları resim ekliyorum alta yine aynı şekilde kalıyor wmaraci temasını kullanıyorum fakat değiştireceğim mobil uyumu yok birde başka konu açmayım bilginiz varsa veya forumda konusu varsa yardımcı olabilirseniz üyelik için e posta onayını açtım botlar çok geliyor üye oluyor ve konu açıyor fakat farkettim ki e posta gitmiyor foruma bakacağım bu konu ile ilgili konu varsa ordan bakarım resim ekledim !işaretinin yanı boş

(https://www.hizliresim.com/mxfwwbp)

*

1. 1,197

2. 120

3. 401
Alıntı yapılan: grafikir - 05 Eyl 2021 15:54hocam değiştirdim kodları resim ekliyorum alta yine aynı şekilde kalıyor wmaraci temasını kullanıyorum fakat değiştireceğim mobil uyumu yok birde başka konu açmayım bilginiz varsa veya forumda konusu varsa yardımcı olabilirseniz üyelik için e posta onayını açtım botlar çok geliyor üye oluyor ve konu açıyor fakat farkettim ki e posta gitmiyor foruma bakacağım bu konu ile ilgili konu varsa ordan bakarım resim ekledim !işaretinin yanı boş

(https://www.hizliresim.com/mxfwwbp)
Sitenizde resimli konu göremediğim için cevaplıyamıyorum konuyla ilgili color #fff vardır kanımca.
Üye olurken e-posta onayını seçmeniz ve Smtp için ise Ayarlardan Mail ayarlarını bulup smtp bilgilerini girmeniz gerekiyor.

*

1. 7

2. 1

3. 1
hocam mail ayarlarını yaptım buldum onu sıkıntı yok onda çok şükür fakat üstte resim ekledim ! işaretinin yanında resmin orjinal boyutunu görmek için tıklayın gibisinden bir yazı olması gerekiyor ama o yazı gözükmüyor nedense çözemedim ilgilendiğin için teşekkür ederim

*

1. 1,197

2. 120

3. 401

Alıntı yapılan: grafikir - 05 Eyl 2021 17:21hocam mail ayarlarını yaptım buldum onu sıkıntı yok onda çok şükür fakat üstte resim ekledim ! işaretinin yanında resmin orjinal boyutunu görmek için tıklayın gibisinden bir yazı olması gerekiyor ama o yazı gözükmüyor nedense çözemedim ilgilendiğin için teşekkür ederim
sitenizde son konunuza bir resim ekleyin mod nasıl çalışıyor bakalım Modun languages hatasıda almış olabilir.Modun var olan languages dosyaların turkish olark var olduğuna dikkat edin.

*

1. 7

2. 1

3. 1
modun çalışmasında sıkıntı yok Modifications.turkish-utf8 ye attım Türkçesini ayarlarda türkçe olarak gözüküyor dediğim gibi sadece üst kısımda yazı yok birde sanırım kurulum sıkıntılı ben forumu softaculous ile kurdum cpanel den acaba ondan sıkıntı olabilir mi bilmiyorum

(https://www.hizliresim.com/bk2iqep)

*

1. 1,197

2. 120

3. 401
05 Eyl 2021 19:49 #9 Son düzenlenme: 05 Eyl 2021 19:52 cee山
Anladım.
load.php de
vbphrase[\'ncode_imageresizer_warning_small\'] = \'' . $txt['ncode_imageresizer_warning_small'] . '\';
vbphrase[\'ncode_imageresizer_warning_filesize\'] = \'' . $txt['ncode_imageresizer_warning_filesize'] . '\';
vbphrase[\'ncode_imageresizer_warning_no_filesize\'] = \'' . $txt['ncode_imageresizer_warning_no_filesize'] . '\';
vbphrase[\'ncode_imageresizer_warning_fullsize\'] = \'' . $txt['ncode_imageresizer_warning_fullsize'] . '\';
Burda kodlar var onları elle şöyle bir denermisin.
vbphrase[\'ncode_imageresizer_warning_small\'] = \'birinci yazı\';
vbphrase[\'ncode_imageresizer_warning_filesize\'] = \'ikinci yazı\';
vbphrase[\'ncode_imageresizer_warning_no_filesize\'] = \'ücüncü yazı\';
vbphrase[\'ncode_imageresizer_warning_fullsize\'] = \'dördüncü yazı\';
Kodlardan hata almazsan tabi

Css kodları
{
background-color: #fefee1; /* the bgcolor behind the text and image */
}
burdaki background-color değiştirerek renge ulaşabilirsin.

*

1. 7

2. 1

3. 1
hocam ilginiz için teşekkür ederim 2.0.18 versiyonunda bir sorun varmış sanırım doğum tarihi felan gözükmüyordu güncellenmiyordu 2.0.17 kurdum yine olmadı fakat burdaki çözümleri tekrar deneyeceğim teşekkürler.

*

1. 1,197

2. 120

3. 401
Alıntı yapılan: grafikir - 07 Eyl 2021 00:03hocam ilginiz için teşekkür ederim 2.0.18 versiyonunda bir sorun varmış sanırım doğum tarihi felan gözükmüyordu güncellenmiyordu 2.0.17 kurdum yine olmadı fakat burdaki çözümleri tekrar deneyeceğim teşekkürler.
2.0.18 hata olmayabilir ama Örneğin bir languages klasörü artık özel çağrılma haline gelmiş olabilir yani modun orada LoadLanguage('ThemeString') gibi bir ifade olmayabilir vs..vs.. Son belirttiğim kısımda modun $txt yerine kendiniz yazı yazıp denebilirsiniz. Sürümü indirmek gibi değişikliklere boşuna gitmeyin. Farklı resim eklentilere bakın.

https://custom.simplemachines.org/index.php?mod=2517
https://smf.konusal.com/index.php?topic=169.msg431#msg431
https://smf.konusal.com/index.php?topic=72.0

*

1. 7

2. 1

3. 1
hocam şöyle bir durum var 2.0.18 de profil bilgilerini güncelle diyorum doğum tarihi vs güncellemiyordu orada bir sıkıntı yaşadım bundan kaynaklı olarak şuan 2.0.17 kurdum zaten forumda konu da yoktu yeni açmıştım tema ve eklentileri kurmaya çalışıyordum önerdiğiniz reklam eklentilerini ve ncode image yi deneyip tekrar buraya yazarım

*

1. 118

2. 11

3. 84
Alıntı yapılan: grafikir - 26 Eyl 2021 20:23hocam şöyle bir durum var 2.0.18 de profil bilgilerini güncelle diyorum doğum tarihi vs güncellemiyordu orada bir sıkıntı yaşadım bundan kaynaklı olarak şuan 2.0.17 kurdum zaten forumda konu da yoktu yeni açmıştım tema ve eklentileri kurmaya çalışıyordum önerdiğiniz reklam eklentilerini ve ncode image yi deneyip tekrar buraya yazarım

2.0.x sürümlerinde bilgileri girmenize rağmen kaydet butonundan sonda yine boş görünüyordu. Php sürümünü 7.2 ye yükselterek çözmüştüm. Benzer bir sıkıntıysa sürümü kontrol edin.