Konu Paylaşırken İleti yazmadınız hatası

Başlatan Charismax, 19 Nis 2021 07:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçiler konuyu incelemekte.

*

1. 43

2. 6

3. 10

selam merhaba ..
2.1 rc3 sürümde konu gönder denilince veya önizleme yapılınca bekliyor sonra hata mesajı olarak ileti yazmadınız diyor... defalarca denedim anlayamadım bu sorun nedir ?

*

1. 150

2. 40

3. 175
merhaba 2.1 henüz test aşamasında bir sürüm haliyle bir çok hata mevcut bu nedenle fazla mod kullanmayın büyük ihtimal kodlarla alakalı bir durum ikinci bir neden hostunuz bazı özel karakterleri güvenlik nedeniyle kapattıysa buda bir neden ola bilir.

*

1. 43

2. 6

3. 10
Alıntı yapılan: gecitli - 19 Nis 2021 20:58merhaba 2.1 henüz test aşamasında bir sürüm haliyle bir çok hata mevcut bu nedenle fazla mod kullanmayın büyük ihtimal kodlarla alakalı bir durum ikinci bir neden hostunuz bazı özel karakterleri güvenlik nedeniyle kapattıysa buda bir neden ola bilir.
bu benim sorunum değil genel tüm smf'lerde denedim.. buradada denedim :) çif yazı biçilerinde yapıyor bunu .. çözümü buldum ama bir başka yerden patlak verdi.. bir kaç gün daha denemesini yapayım sonuç alırsam paylaşıcam .. artık diğer patlak veren sorunu çözemezsem onuda burda belirtirim.

*

1. 1,198

2. 120

3. 401

Alıntı yapılan: Charismax - 19 Nis 2021 21:19bu benim sorunum değil genel tüm smf'lerde denedim.. buradada denedim :) çif yazı biçilerinde yapıyor bunu .. çözümü buldum ama bir başka yerden patlak verdi.. bir kaç gün daha denemesini yapayım sonuç alırsam paylaşıcam .. artık diğer patlak veren sorunu çözemezsem onuda burda belirtirim.
https://github.com/SimpleMachines/SMF2.1/issues burdan hatayı belirtebilirsiniz.