07 Haz 2023 07:23 Yeni Konu Oluştur

Haberler:

Sitemiz Smf 2.1 ve Smf 2.0 sürümleri için Destek ve Tema paylaşım forumudur

SMF 2.1 Üyeler için varsayılan tema renk seçimi

Başlatan gevv, 27 Şub 2021 20:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçiler konuyu incelemekte.

*

1. 202

2. 54

3. 136

@gecitli  hocamın SociWT  temasından  esinlendim  kullanmak istediğim  bir özellikti  stiller  içinde Curve2 Color Changer  modunu  kullandım. Curve2 Color Changer  modu  admin panelinden seçilen stili  ek css olarak temaya yüklüyor kodları  ayıklayıp css  dosyalarına  ekledim 

+ daha önce hazırladığım SMF 2.1 Karanlık Mod stilini ekledim.  Üyeler profil sayfasından istediği  stili seçebilir.  (Görünüm ve Yerleştirme bölümünden.)  (Admin tema ayarlarında "Üyelerin kullanacakları temayı kendilerinin seçmelerine izin ver."  seçili olmalı)

Stil 1: Varsayılan
Stil 2: Koyu
Stil 3: Koyu mavi
Stil 4: Açık kırmızı
Stil 5: Açık turuncu

Stil dosyalarını Themes/ default/ css  kılasörüne  atın  ve  aşağıdaki düzenlemeyi yapın  varsayılan ve diğer sitiller  ile 5 adet olacağı  için  'style1', 'style2, 'style3, 'style4, 'style5'  yapılacak

Alıntı yapılan: gecitli - 27 Şub 2021 19:19
Alıntı yapılan: gevv - 27 Şub 2021 18:51Sade ve modern bir tema elinize sağlık @gecitli hocam.

Uzun süredir aradığım sitil şeçme özelliğide var.  Bu özelliği default temaya nasıl ekleyebiliriz ?

Teşekkür ederim.
index.template.php
Bulun
// The version this template/theme is for. This should probably be the version of SMF it was created for.
$settings['theme_version'] = '2.1';

Sonrasına ekleyin

/* Define the Theme variants. */
$settings['theme_variants'] = array('style1', 'style2');

Burada style1 normal sitil css dosyanız ismini düzenleye bilirsiniz style2.3.4 çoğaltılabilir buda Edith dosyanız bunu css dosyasına siz eklemeniz gerek.

*

1. 202

2. 54

3. 136
Css dosyaları güncellendi ayrıca  seçimin daha anlaşılır olması için aşağıda ki kodu kullanabilirsiniz

$settings['theme_variants'] = array('index', 'flat', 'brownish', 'redihs', 'darkblue', 'dark');