24 Mar 2023 07:03 Yeni Konu Oluştur

Haberler:

Üye kayıt esnasında E-posta adresinizin doğru olduğuna ve Aktivasyon Mailinize bakmayı unutmayın.

Mail adresleri

Başlatan aybars, 28 Mar 2021 03:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

1. 115

2. 28

3. 8

Malunumunuz olduğu üzere forum üzerinden üyelere mail atmak problem.benim 50.000 kişi civarında gerçek mail adresi olmasın rağmen toplu mail atamıyorum.zaten 5 tane üzeri toplu attığın anda host banlıyor. bu sefer şifre hatırlatma da gitmiyor. acaba veritabanı vs mail adreslerini alıp gmail hesabıına ekleyip ordan gönderebilir miyiz.?

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077
gmail eklesinizde toplu olarak gönderemezsiniz bunu spam olarak algılayacaktır
toplu mail gönderme servisleri var ama ne kadar güvenli ne kadar işe yarar bilemiyorum (google da arayarak detayları bulabilirsiniz)
hostunuzla iletişeme geçip günlük mail sınırını vs..öğrenip
yönetim>bakım>eposta>ayarlar kısmında
eposta sıralamasını etkinleştirip
belirli bir kısıtlama yapabilirsiniz.

lütfen sorunuzu doğru bölüme açınız. ısrarla yanlış bölüme konu açıyorsunuz. yeni konu oluştur dediğinizde konuyu açmak istediğiniz bölümü seçebiliyorsunuz. konu smf 2.0.xx bölümüne taşındı

1. 115

2. 28

3. 8
teşekkür ederim. konu açma yanlışlığı konusunu da emin olun bilerek yapmıyorum.kusura bakmayın lütfen

1. 115

2. 28

3. 8

aynı anda 5 kişiden fazla kişiye göndermeye çalışıyorsanız sistem tarafından engellenmektedir. Saatte 100 mail aynı anda 5 kişi kotasını aştığınızda sistem sizi toplu spam mail çıkışı yapıyor olarak işaretleyip engellemektedir.

diyerek yazmış host.

forumda e posta ayarını o zaman şu şekilde yapmam lazım o zaman dimi?

Bir dakikada gönderilebilecek en fazla e-posta: 1

Sayfa yüklemesi başına gönderilrbilecek en fazla e-posta: 1

değilse saatte 100 mail sınırını aşarım sanırım.

bir de gönderilen mesaj sadece doğum günü görüküyor.bunu sizi özledim siteye bekliyor tarzı hale getiremez miyiz?

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077
evet dakika başı 1 yaparsanız saatte en fazla 60 mail gönderir buda hostunuzun spam engeline takıılmazsınız

yönetim>temel>haberler ve bültenler> bültenler kısmından içeriği ve üye grublarını kendiniz belirleyip gönderebilirsiniz

1. 115

2. 28

3. 8
sağ olasın. ama bu bültenler kısmında yapacağım mail atma işi sanırım dakikada 1 mail atma kuralını uygulamıyor.
dakikada 1 mesaj kısmı e posta bölümündeki doğum günü mesajlarında uygulanıyor gibi geldi bana.

tekrar tekrar teşekkür ederim.

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077
o kısımı özelleştirilebilir şu şekilde
Themes/default/languages/EmailTemplates.turkish.php bul
'karlbenson2' => array(
'subject' => 'Doğumgünü Kutlaman',
'body' => 'Umarız doğumgünün çok güzel geçmiştir.
Bol bol kek ye, eğlen ve bize forum\'da neler olduğundan bahsetmeyi unutma

Umarız bu ileti sana mutluluk getirmiştir, tekrar aynı yer ve aynı zamanda buluşmak üzere :)

{REGARDS}',
'author' => '<a href="http://www.simplemachines.org/community/?action=profile;u=63186">karlbenson</a>',
),

altına ekle
'siteye bekliyoruz' => array(
'subject' => 'sizi özledik',
'body' => 'Bol bol kek ye, eğlen ve bize forum\'da neler olduğundan bahsetmeyi unutma

Umarız bu ileti sana mutluluk getirmiştir, tekrar aynı yer ve aynı zamanda buluşmak üzere :)
{FORUMNAME}
{REGARDS}',
'author' => '<a href="http://www.simplemachines.org/community/?action=profile;u=63186">karlbenson</a>',
),

eklediğiniz koddaki yazıyı kendinize göre düzeltebilirsiniz

şöle bir mod var bence sizin işinize daha fazla yarayacaktır
https://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=3849

1. 115

2. 28

3. 8

sağ olasın konu çözülmüştür üstad. ellerinize sağlık.Teşekkür ederim. ;)