2.1 Curve Tema gibi mobil menü yapabilmek

Başlatan aybars, 24 Oca 2021 13:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçiler konuyu incelemekte.

***

  1. 115

  2. 28

  3. 8
24 Oca 2021 13:38 Son düzenlenme: 24 Oca 2021 17:03 CeeMoo




üstadlar yukarıda benim sitenin mobil girişi var. acaba bunu sizin aşağıdaki mobil girişi gibi nasıl yapabilirim?





smf 2.0.17 deault kullanıyorum

***

  1. 115

  2. 28

  3. 8
veya mobil girişte
sadece
giriş ve kayıt ol yazısı olsa olabilir mi?

*

  1. 1,179

  2. 117

  3. 390
Anladığım kadarıyla 2.0.x kullanılıyor.Gördüğüm kadarıyla sadece temanıza Yeşil Renk eklemişsiniz.

Direk önerim : https://smf.konusal.com/index.php?action=tema;cat=2  Tema listemizden modern sistemleri karşılayabilen bir tema seçmeniz.

Sizin için :
Xenxen : https://smf.konusal.com/index.php?action=tema;sa=view;down=25
Dokuzharf: https://smf.konusal.com/index.php?action=tema;sa=view;down=19
Konusal-bootstrap : https://smf.konusal.com/index.php?action=tema;sa=view;down=18
Manas : https://smf.konusal.com/index.php?action=tema;sa=view;down=17

*

  1. 145

  2. 39

  3. 170

Merhaba Sanırım ikonlardan bahsediyor

./Themes/default/index.template.php

Bul

<a class="', $button['active_button'] ? 'active ' : '', 'firstlevel" href="', $button['href'], '"', isset($button['target']) ? ' target="' . $button['target'] . '"' : '', '>
<span class="responsive_menu ', $act, '"></span>

Değiştir

<a class="', $button['active_button'] ? 'active ' : '', 'firstlevel" href="', $button['href'], '"', isset($button['target']) ? ' target="' . $button['target'] . '"' : '', '>

***

  1. 115

  2. 28

  3. 8
sağ olasın üstad yaptım ama bu sefer orada hiç ikon kalmadı.:=) siteye giriş geri yok:=)

***

  1. 115

  2. 28

  3. 8
yani ikon yerine mobilde sadece giriş ve kayıt ol yazsın yeter bana:=)

*

  1. 145

  2. 39

  3. 170
responsive.css
index.template.php

bu dosyaları ekleyin eke yapalım.

***

  1. 115

  2. 28

  3. 8

ekledim üstad sağ olasın

*

  1. 145

  2. 39

  3. 170

***

  1. 115

  2. 28

  3. 8
Helal olsun üstad.ellerine sağlık. :)  8)

***

  1. 115

  2. 28

  3. 8
üstadım sizi bulmuşken bi konuda daha rahatsız edebilirim umarım:=)

sitenin tamamında yazı boyutunu biraz büyütmek mümkün mü acaba?
örnek olarak

10 olanı:12
12 olanı 14 gibi.
çok eleştiri var bu konuda ihtiyarlardan özellikle mobilde.:=)
css baktım ama hata yapma ihtimalim nedeni ile yapmadım :-[

*

  1. 3,108

  2. 587

  3. 1001
index.css nizde
body {
    background: #78B299;
    font: 78%/130% "Verdana", "Arial", "Helvetica", sans-serif;
    margin: 0 auto;
    padding: 15px 0;
}
şu kısmı
    font: 78%/130% "Verdana", "Arial", "Helvetica", sans-serif;78 i 90 130 da 150 yapın veya kendinize göre büyütürsünüz

***

  1. 115

  2. 28

  3. 8
çok teşekkür ederim. süper oldu ellerinize sağlık. uzun zamandır bu kadar hızlı ve yardımsever site görmedim. :)

***

  1. 115

  2. 28

  3. 8
sizleri bulmuşken dayanamdım bir sorum daha olacak ;D  :-[

sitenin logosu pc sorun olmuyor ama mobilde çok küçük çıkıyor mobili nasıl düzeltebilirm acaba?

*

  1. 3,108

  2. 587

  3. 1001
sitenize baktım index css de en alta ekleyin
@media screen and (max-width: 720px) {
#upper_section a img
{
 height: 150px;
}
}

burdaki 150 yi kendinize göre değiştirirsiniz


MENU ×