Mobilde yeni konu ac butonu

Başlatan Teknocepturkiye, 30 Ksm 2020 04:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçiler konuyu incelemekte.

*

1. 27

2. 11

3. 1

Mobilde direk olarak konu ac cikmiyor kullanici eylemlerinin icinde gözüküyor bunu nasil direk gosterebilirim telefondan siteye girdikleri zaman ve ek olarak mesaj yazarken ekler ve diğer seceneklerinde acik durmasini istiyorum resimde olarak atiyorum

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077
Themes/default/MessageIndex.template.php de bul
<div class="mobile_buttons floatright">
<a class="button mobile_act">', $txt['mobile_action'], '</a>
</div>';

değiştir

<a class="button button_strip_new_topic active" href="'.$scripturl.'?action=post;board='. $context['current_board']. '">'. $txt['new_topic']. '</a> <a class="button mobile_act">', $txt['mobile_action'], '</a>
</div>';

diğer sorunuz için index.php?action=admin;area=postsettings;sa=posts
yönetim>> forum >> iletiler ve konular >> ileti ayarları kısmında
Açılır-kapanır ek mesaj seçeneklerini etkinleştir işareti kaldırıp kaydetin

*

1. 47

2. 17

3. 3
Hocam bunu bende soracaktım ama arkadaş önce davranmış. Bu soruya ek olarak üye giriş yaptıktan sonra çıkan kullanıcı eylemleri kısmında yanıtla butonu var onuda böyle gözükür şekilde yapabilirmiyiz.

Hatta bana kalırsa bu kullanıcı eylemleri butonunu tamamen kaldırmak gerekiyor :)

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077

mobilde daha düzgün gözüksün diye onu yapıyorlar
yanıtla butonu dışarda gözüksün istiyorsanız
temanızın Display.template.php dosyasında
bul
echo '
', !empty($context['mod_buttons']) ? '<a class="button mobile_mod">' . $txt['mobile_moderation'] . '</a>' : '', '
</div>';
değiştir
echo '
<a class="button button_strip_reply active" href="'.$scripturl.'?action=post;topic=' . $context['current_topic'] . '.' . $context['start'] . ';last_msg=' . $context['topic_last_message'].'">'. $txt['reply']. '</a>
', !empty($context['mod_buttons']) ? '<a class="button mobile_mod">' . $txt['mobile_moderation'] . '</a>' : '', '
</div>';

*

1. 47

2. 17

3. 3