Kategori Yedek :)

Başlatan elsevermamedov, 06 Haz 2019 10:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçiler konuyu incelemekte.

*

1. 17

2. 10

3. 1
06 Haz 2019 10:46 Son düzenlenme: 06 Haz 2019 11:08 elsevermamedov

Merhaba  sayın hocam  ben  forumda  kategorini  yedeğin aldığım  zaman  Kategorileri  forum dan sildiğim  zaman  tekrar yedek aldığım  kategorileri mysql dan upload ettiğim zaman  hata alıyorum   Yani  hocam Yedek aldığım Kategorileri  geri Yükleye Bilmiyorum. Bana yardımcı olursan sevinirim  şimdiden teşekkürler  :)

Yedek Dosya
smf_boards.cs
---------------------------
Hatalar
-------------------
Hata
Sabit çözümleme:

Çözümleme sırasında 1 hata bulundu.

Tanınmayan ifade türü. (near "using" at position 0)
SQL sorgusu:

using System

MySQL çıktısı: Belgeler

#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'using System' at line 1 

*

1. 1,197

2. 120

3. 401
06 Haz 2019 20:08 #1 Son düzenlenme: 06 Haz 2019 20:10 CeeMoo
notepad++ ile .sql uzantılı yedeğini aç smf_boards, smf_messages, smf_topics, smf_categories kısmındaki verileri yani INSERT INTO smf_boards ile başlayan kısmından biten kısmına kadar al ve phpmyadmin aç ve sql kısmından çalıştır yaparak(ekleyerek). Smf kategorilerini geri getirebilirsin ve Smf Messages-Smf Topics ile de mesajlarınız konularınız gelicektir.

.sql uzantılı dosyanızı inceleyiniz.boyut fazla ise sadece belirtilen tabloları .sql kısmında bırakarak içe aktar diyerek sonuca ulabilirsiniz.

Deneme yanılma ile sorunu çözebilirsiniz.İyi Çalışmalar

*

1. 17

2. 10

3. 1
Alıntı Yapnotepad++ ile .sql uzantılı yedeğini aç smf_boards, smf_messages, smf_topics, smf_categories kısmındaki verileri yani INSERT INTO smf_boards ile başlayan kısmından biten kısmına kadar al ve phpmyadmin aç ve sql kısmından çalıştır yaparak(ekleyerek). Smf kategorilerini geri getirebilirsin ve Smf Messages-Smf Topics ile de mesajlarınız konularınız gelicektir.

.sql uzantılı dosyanızı inceleyiniz.boyut fazla ise sadece belirtilen tabloları .sql kısmında bırakarak içe aktar diyerek sonuca ulabilirsiniz.

Deneme yanılma ile sorunu çözebilirsiniz.İyi Çalışmalar
Sağol hocam  ALLAH Razı olsun