Çevrimiçi Üyeleri Filtreleme

Başlatan habibocak, 14 Mayıs 2019 17:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

1. 45

2. 13

3. 6

Çevrimiçi Üyeler çok olunca site uzuyor. Burada 10-20 üye gösterip tıklayınca tüm çevrimiçi üyeleri nasıl gösterebiliriz?

Teşekkürler.

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077
biraz inceledim kodlamayı.  basit bir çare ile halledebiliriz

temanızın boardindex.template.php dosyasında bulun
if (!empty($context['users_online']))
{
echo '
', sprintf($txt['users_active'], $modSettings['lastActive']), ':<br />', implode(', ', $context['list_users_online']);

şu şekilde değiştirelim
{
$sirala = array_slice($context['list_users_online'], 0, 3);
echo '
', sprintf($txt['users_active'], $modSettings['lastActive']), ':<br />', implode(', ', $sirala);

koddaki 3 rakamını kaç tane gözükmesini istiyorsanız kendinize göre düzeltin yoksa sadece 3 kişi gözükür

*

1. 45

2. 13

3. 6
Alıntı yapılan: snrj - 15 Mayıs 2019 18:30biraz inceledim kodlamayı.  basit bir çare ile halledebiliriz

temanızın boardindex.template.php dosyasında bulun
{
echo '
', sprintf($txt['users_active'], $modSettings['lastActive']), ':<br />', implode(', ', $context['list_users_online']);

şu şekilde değiştirelim
{
$sirala = array_slice($context['list_users_online'], 0, 3);
echo '
', sprintf($txt['users_active'], $modSettings['lastActive']), ':<br />', implode(', ', $sirala);

koddaki 3 rakamını kaç tane gözükmesini istiyorsanız kendinize göre düzeltin yoksa sadece 3 kişi gözükür

Çok teşekkürler. İstediğimin bir kısmı bu şekilde. Ancak aktif üyelerin kalanlarını yeni bir sayfada tıklayınca görebilir miyiz?

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077

üstte eklediğin kodun sonrasına şunu ekle
echo'<a href="' . $scripturl . '?action=who"> ...devamı</a>';

*

1. 45

2. 13

3. 6
Alıntı yapılan: snrj - 16 Mayıs 2019 22:24üstte eklediğin kodun sonrasına şunu ekle
echo'<a href="' . $scripturl . '?action=who"> ...devamı</a>';

Çok teşekkür ederim.

*

1. 45

2. 13

3. 6
Merhabalar,

Forumu 2.1 RC2 olarak güncelledim. Buradaki işlemi 2.1 RC2 de denedim olmadı. Nasıl yapabilirim.

Teşekkürler.