sıralama

Başlatan Ron, 21 Mar 2019 20:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

1. 37

2. 15

3. 4

Bşr çok özgün makale ekledik , smf optimizasyonu ve sitemapı kurduk daha  google ilk sayfada bile değiliz.

Önerileriniz nedir   ?  seo önerisi olan var mı ? neler yapmalıyım 

*

1. 1,198

2. 120

3. 401
Özgün makele ekleyebiliriz ama direk çıkma ihtimalimiz yok tabi böyle haber niteliği taşıyan anlık konuları yakalayabilirseniz bir şeyler olabilir.Diğer türlü makale konunuz özgün ise popüler sitelerde paylaşıp alıntı yapılan yerin url eklenebilir böyle biraz da olsa yukarı doğru çıkabilirz.

Bazı şeyler belli olmuyor tamamen kullanıcıların algısı ve tıklamasına ve sitenizde kalma süresi etkili olabiliyor.Özgün makaleler ve böyle nadir olan konulara değinmeniz sizin için daha iyi olabilir.

Örnek : "Ülkelere göre kadına şiddet"  olabilir.

Ben böyle düşünüyorum.İyi Çalışmalar

*

1. 37

2. 15

3. 4
Alıntı yapılan: CeeMoo - 26 Mar 2019 20:53Özgün makele ekleyebiliriz ama direk çıkma ihtimalimiz yok tabi böyle haber niteliği taşıyan anlık konuları yakalayabilirseniz bir şeyler olabilir.Diğer türlü makale konunuz özgün ise popüler sitelerde paylaşıp alıntı yapılan yerin url eklenebilir böyle biraz da olsa yukarı doğru çıkabilirz.

Bazı şeyler belli olmuyor tamamen kullanıcıların algısı ve tıklamasına ve sitenizde kalma süresi etkili olabiliyor.Özgün makaleler ve böyle nadir olan konulara değinmeniz sizin için daha iyi olabilir.

Örnek : "Ülkelere göre kadına şiddet"  olabilir.

Ben böyle düşünüyorum.İyi Çalışmalar

@CeeMoo bey seo işe yarar mı? Öneriniz var mı seo konusunda?