01 Haz 2023 08:11 Yeni Konu Oluştur

Haberler:

Sitemiz Smf 2.1 ve Smf 2.0 sürümleri için Destek ve Tema paylaşım forumudur

Öğrenmek

Başlatan Ron, 12 Mar 2019 00:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

1. 37

2. 15

3. 4

Smf tasarımdan bir çok şeye kadar öğrenmek istiyorum bunun için bir domain ve host bile almak aklımda var bunu baştan nasıl öğrenebilirim? Ftp kullanımında site içindeki Manuel alanlara kadar videolar linkler atabilirseniz önerilerinizi söylerseniz sevinirim kafaya koydum bu işi???

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077
öncelikle domain veya host almanıza gerek yok bilgisayarınıza localhost kurabilirsiniz birçok pragram mevcut (XAMMP,AppServ,WampServer,Ampss) gibi ben Ampss kullanıyorum bazen sorun çıkartsada gayet kullanışlı
googleda bu programaların kurulumu ve kullanımı hakkında bir çok video ve içerik bulabilirsiniz

site editleme işleri için en basit programlardan biri olan notepad++ programınıda kurun
sonra
temel html ve css hakkında bilgilerinizin olması gerekir bununla alakalıda youtube ve googleda html css derleri diye aratırsanız bir çok içeriğe ulaşırsınız
sonra
kaynak olarak başvurabileceğiniz birçok web ile alakalı örenkleri bulabileceğiniz https://www.w3schools.com/ sitesinde inceleyin

html ve css bilginizi artınca sql ve php öğrenmeye başlayın zaten buraya kadar geldiyseniz gayet rahat bir şekilde sitenizde editlemeler yapmaya başlamışınızdır :D

*

1. 37

2. 15

3. 4
Çok kolaymış gerçekten de 😀 teşekkürler

MENU ×