smf 2.0.xx için konusal top 10 (5 farklı style admin panel ayarlı)

Başlatan snrj, 24 Ara 2018 08:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçiler konuyu incelemekte.

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077

smf 2.0 içindir istek üzerine smf 2.0.xx sürümlerine uygun hale getirildi smf 2.1 için buraya tıklayın
kaç konu göstereceğinizi admin panelden ayarlayabilirsiniz ve modu kapatıp açabilirsiniz
mod smf.konusal.com yapımıdır emeğe saygı lütfen

Download : http://smf.konusal.com/index.php?action=downloads;sa=view;down=126

moddan görüntüler

*

1. 5
Hocam 2.015 te yükledim bazı hatalar verdi ve ne yazıkki çalışmadı. Yüklendi gibi görünüyor fakat görünmüyor.

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077
modu kurarken kullandığınız temayı seçtiniz mi ?
temanızın seçmediyseniz görünmemesi normal
temanıza eklemeniz gereken kod temanızın boardindex.template.php de bul
<div id="upshrinkHeaderIC"', empty($options['collapse_header_ic']) ? '' : ' style="display: none;"', '>';altına ekle
if (!empty($modSettings['Ktop10']))
{
loadTemplate('Konusaltop10');
Konusaltop();
}
bu kod haricinde zaten sitenizdeki dosyları ellemeden çalışıyor mod

*

1. 5

Hocam çok teşekkür ederim. Eline koluna emeğine sağlık, son olarak forumunuzda alt kategori ayrı splash görünümde açılıyor. Bu plugin ilemi yapılıyor yoksa ayrı bir kodlamamı? Bu konuda yardımcı olursan çok sevinirim. Çok uzun bir alt kategori listemiz var o nedenle sizdeki gibi göstermek istiyoruz. Tekrardan çok teşekkür ederim.

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077
ö.d güle güle kullanın
alt bölümler için daha önce paylaşmıştık burdan ulaşabilirsiniz (fare üstüne gelince açılır) tıklayınca açılsın diyorsanız kodlamada biraz değişiklik yapmanız lazım örnek olarak şuraya bakabilirsiniz
--
burda profilinizden smf kurmuş olduğunuz siteyi ekleyiniz tıklayın

**

1. 50

2. 12

3. 4
Kolay gelsin. Bu moda sayfanın üst tarafına /  alt tarafına  almak için seçim eklenmesi olsa mükemmel olurdu:)

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077
Alıntı yapılan: akorkut - 25 Ara 2018 14:07Kolay gelsin. Bu moda sayfanın üst tarafına /  alt tarafına  almak için seçim eklenmesi olsa mükemmel olurdu:)

evet ilerde ekleyebiliriz

aslında boardindex.template.php ye eklediğimiz kodu üst tarafa almak yeterli

*

1. 5

Hocam sizi tekrardan rahatsız ediyorum. Kusura bakmayın lütfen, şimdi kurdum herşeyide oturttum gayet güzel görünüyor, fakat içerikler güncellenmiyor. Son yanıtlananlar hep aynı diğer kısımlarda değişmiyor ve güncellenmiyor. Bu konuda nasıl bir yol izleyebilirim?

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077
son yanıtlananlar son konuya göre ayarlı yani yeni konuyu gösterir
konuya atılan mesajın en üstte gösterilinsin istiyorsanız
Sources/Konusaltop10.php de bul (369 satır)
            ORDER BY m.id_topic DESCdeğiştir
            ORDER BY t.id_last_msg DESC

*

1. 5
Teşekkür ederim hocam, vakit ayırdığınız için sağ olun. Saygılar.

*

1. 1
@snrj  zip acılmıyo bozuk hocam düzeltme şansımız varmıdır

*

1. 11

2. 5
Modu indiriyorum fakat dosya bozuk diyor. Zip içinde sadece bir png dosya görünüyor

*

1. 1,198

2. 120

3. 401
Alıntı yapılan: Murat - 01 Tem 2020 21:57Modu indiriyorum fakat dosya bozuk diyor. Zip içinde sadece bir png dosya görünüyor
@Murat  eski bir zip dosyası var bende bir denermisin.

*

1. 19

2. 6

3. 3
Ana sayfada şöyle bir hata alıyorum.

Undefined index: Ktop10selectFiltreyi Uygula: Sadece bu dosyaya ait hataları gösterDosya: /html/Themes/default/Konusaltop10.template.php (main sub template - eval?)
Sebebi ve çözümü nedir acaba?