İletilerde Gösterilen Profil Bilgilerini Düzenlemek

Başlatan TypeR, 10 Mayıs 2018 23:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçiler konuyu incelemekte.

*

1. 14

2. 2

Merhabalar,

Forumum'da iletilerin başında görünen profil bilgilerinin en altına Rütbe fotoğrafı eklemek istiyorum yani şöyle:

İşaretlediğim alana örneğin şunlar otomatik olarak gelsin istiyorum:

*

1. 14

2. 2

*

1. 1,197

2. 120

3. 401
Alıntı yapılan: TypeR - 11 Mayıs 2018 21:23Yardımcı olabilecek kimse yok mu ?
display.template.php ekleyin temanızın bir de o rütbe oluyor onları admin panelinden üye gruplarına ekleyin.

*

1. 14

2. 2

Rütbeler için gruplar oluşturdum, zaten fotoğrafa bakarsanız Yeni Üye ve Kurucu yazıyor ve ben gruplar için logoları da uygun bir şekilde ekledim.
Buyurun istediğiniz (Temamın) Display.template.php dosyası:

https://yadi.sk/d/tkHRItfh3Vn3Cq

*

1. 14

2. 2

*

1. 1,197

2. 120

3. 401
kardeş display.template.php kodlama hataların var.Ben gene ekleme yaptım ama olmaz ise ekliyeceğin kod şu:
echo '<li class="stars">', $message['member']['group_stars'], '</li>';
Diğer türlü hatalarını gider.

Malesef zaman olmadığı için yardım edemiyoruz.Hayat işte.

Lütfen tekrar tekrar kimse yok mu yazmayalım.Smf resmi sitesi ve 1-2 tane daha destek sitelerimiz de mevcut oralardan da destek talep edilebilir.Anlayışın için Teşekkürler

İyi Çalışmalar

[attach name=Display.template.php type=application/octet-stream]1389[/attach]

*

1. 14

2. 2
Verdiğiniz dosyayı kurduğumda güzel bir şekilde oldu teşekkür ederim.
Şu durum biraz hoşuma gitmedi, üyelerin Rütbeleri yazarken ileti sayısı rütbelerinin yazmasını istemiyorum ve bunun için de rütbelerden adı silip resmi bırakmak gerektiğini biliyorum fakat olmuyor. Resimlerle anlatmak gerekirse;

Sizin verdiğiniz dosyayı hiç ellemediğimde bu şekilde oluyor:

Daha sonra ister dosyadan sileyim istersem de rütbe yerinden sileyim bu şekile dönüyor:

Ben ilk resimdeki şekliyle olmasını ve sadece ilk resimdeki ileti sayısına göre verilen rütbe adı yerinin kaldırılmasını istiyorum.
İlgilenirseniz sevinirim, tekrardan teşekkür ederim.

*

1. 1,197

2. 120

3. 401

Dikkat edersen 2 tane <ul> <ul> takı ile başlıyordu birini kaldırdım.Her satırda bir boşluk olduğu için smf direk satır mantığı ile if değimi kullanılıyor.Ve birde </ul> </li> taglarını sonda yanlış kapatmışsın. O istediğin yeri kaldırmak için <li class="membergroup">', $message['member']['group'], '</li>'; yakalayıp kaldırman yeterlidir.

- Php ve html iç içe gömülü olduğu için ilk zamanlar zorluk yaşarsın ama madem uğraşıyorsun bozabiliyorsun düzeltmesinide yavaşca öğrenirsin.Sabır ile çalışmaya devam et.Sitende değil de http://www.wampserver.com/en/ google Wamp server yazarsan Apache - Mysql - Php yükle kendi localinde çalış.

İyi Çalışmalar

*

1. 14

2. 2
Öneri için teşekkür ederim, dediğiniz satırı aradım ama kendi temamda bulamadım. Default'da bulup silmeyi denesem de aynı şey olduğu için ellemedim.

*

1. 1,197

2. 120

3. 401
Alıntı yapılan: TypeR - 18 Mayıs 2018 13:06Öneri için teşekkür ederim, dediğiniz satırı aradım ama kendi temamda bulamadım. Default'da bulup silmeyi denesem de aynı şey olduğu için ellemedim.
Tema çalışmanızı bana özelden atın ben 2 dk deneme hata yoluyla hatalarıda gidererek size temiz display.template.php atayım.Diğer türlü biraz zaman alıcaktır.

*

1. 14

2. 2

*

1. 1,197

2. 120

3. 401
display.tempalte.php
// Show the member's primary group (like 'Administrator') if they have one.
 if (!empty($message['member']['group']))
 echo '', $message['member']['group'], '</h4>';

kodun hemen altına
echo '<br />';
atman istediğini sağlıyacaktır.

Daha sonra yeni üye vs.. kaldırmak için
if ((empty($settings['hide_post_group']) || $message['member']['group'] == '') && $message['member']['post_group'] != '')
echo '', $message['member']['post_group'], '
Sadece bunu kaldırman yeticektir.Sanırsam ul yide siliyorsun sen.

Yanlış anlamadıysam istediğin buydu.Kodlarını umarım ilerde daha temiz yazarsın.İyi Çalışmalar

*

1. 14

2. 2
Dediklerinizin ilkini yaptım fakat ikincisini yaptığımda Tema Ayrıştırma hatası veriyor.
Şuan değişen tek şey sadece İleti Sayısı grubu normalin üstünde değil bir satır altında.

*

1. 1,197

2. 120

3. 401
Alıntı yapılan: TypeR - 01 Haz 2018 21:51Dediklerinizin ilkini yaptım fakat ikincisini yaptığımda Tema Ayrıştırma hatası veriyor.
Şuan değişen tek şey sadece İleti Sayısı grubu normalin üstünde değil bir satır altında.
İstediğini yanlış anlamadıysam 1 cevap ve 2 cevabı birleştirmeniz sonucunda istediğinize kavuşabilirsiniz.Siz bir şeyler bildiğiniz için her şeyi ben yapmıyorum.Dikkat ederseniz bilmiyen arkadaşlara karşı elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum.İnanıyorum ki siz kendiniz balık tutucaksınız.

*

1. 14

2. 2
Kurcaladım biraz ama üzgünüm ki yapamadım, yardımcı olursanız sevinirim. Güveniniz için sağ olun bu arada.