01 Haz 2023 07:29 Yeni Konu Oluştur

Haberler:

Sitemiz Smf 2.1 ve Smf 2.0 sürümleri için Destek ve Tema paylaşım forumudur

Smf 2.1 son konular modu ? (düzenleme)

Başlatan gevv, 05 Nis 2018 22:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

1. 202

2. 54

3. 136

Selam,

2 serisinde kullandığım son konular modu "AJAX Recent Topics"  smf 2.1 b4 üzerinde denemek istedim yükleme kontrolünde hiç hata vermedi ve yüklendi

fakat son konuları listelemiyor aşağıda ki hata mesajı çıkıyor

[attach name=RECENT.png type=image/png]1369[/attach]

mod  tema klasöründe  "Recent.template.php"  isimli bir dosya oluşturuyor birde Sources  klasöründe "Recent.php"  dosyası oluşturuyor

anladığım kadarı ile "Recent.template.php"  dosyasında  satır 371..... 549  arasında ki kodlarda bir uyumsuzluk var   bu satırları sildiğimde "?action=recenttopics"  sayfası çalışıyor hata vermiyor ama kodları sildiğim için ""ileti yok"" hatası görünüyor  kodlarda bir çok deneme yaptım her seferinde satır 549 da  bulunun "}" işareti hakkında hata mesajı çıkıyor  ""eval()'d code on line 549"

sorunu çözemedim  ekte  modun oluşturduğu dosyalar var  yardımcı olabilirseniz sevinirim

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077
Sources/Recent.php de bul
$context['page_title'] = $txt['recent_topics'];
$context['sub_template'] = isset($_REQUEST['xml']) ? 'recent_xml' : 'recent';
değiştir
$context['page_title'] = $txt['recent_topics'];
$context['sub_template'] = isset($_REQUEST['xml']) ? 'recent_xml' : 'recent2';
Themes/default/recent.template de bul
function template_recent()
{
global $context, $txt, $modSettings, $scripturl, $settings;

$alt = false;
değiştir
function template_recent2()
{
global $context, $txt, $modSettings, $scripturl, $settings;

$alt = false;

*

1. 202

2. 54

3. 136
Sağ olun @snrj  hocam elinize sağlık.

Birden fazla işle uğraşında kafam karman çorman olmuş :)  eklentinin dosya oluşturduğu yok karıştırmışım "_recent2"  olayına dikkat etmemişim :( 

Değişiklikleri yaptım çalıştı ufakt tefek düzenlemeler yapıp test ettim sorun yok.

Öncelikle  eskiden beri olan bir sorun çift navigasyon menüsü gösterimini düzelttim

bunun için ""Recent.template.php""  dosyasına eklediği kodlar arasında aşağıda ki silindi

echo '
<table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="3">
<tr>
<td>', theme_linktree(), '</td>
</tr>
</table>';

Sayfa tasarımı tablo şeklinde, eski smf temasına göre olduğu için responsive değildi kısmen sorunun çözümü için  aşağıda ki kodu tablo önünde ki div içine ekledim  küçük ekranlarda taşma olmuyor

style="overflow-x:auto;"

Son olarak Türkçe çeviriyide kodlar içine ekledim

*

1. 202

2. 54

3. 136
12 Şub 2021 21:20 #3 Son düzenlenme: 12 Şub 2021 21:22 gevv

Selam,

Yaptığım son değişikliklere rağmen mobil görünüm biraz sorunluydu  tekrar düzenleme yaptım  bu sefer baya iyi oldu (bence) 

Öncelikle son ileti ikonunu kaldırdım mantık olarak  kullanıcı konu başlığına tıklıyor ama konu başlık linki son iletiye gitmediği için ikonuna tıklamak gerekiyordu

Artık  başlıklara tıklandığında direkt son iletiye gidiliyor.

Kategori linkini başlığın altına aldım bu sayede görünüm daha iyi oldu

Modun en büyük özelliği admin panelinden ayarlanan sürede ajax ile son konular sayfasını yenilemesiydi ama  kod çalışmıyor bu yüzden kodu kaldırdım  ( çalışır hale getiren olursa sevinirim :) )

Düzenlenen  dosya ektedir smf 2.1 rc 3 ile test edildi

*

1. 202

2. 54

3. 136
bu arada @snrj  hocam  3 yıl geçmiş  ;D  sayenizde  bu kadar zamandır modu kullanıyoruz  tekrar sağ olun

*

1. 3

2. 1
Hi. Thank you for updating this mod to version 2.1. Unfortunately, the original author of this mod does not care to update this mod to 2.1 which is really strange. Regards.

Are you able to update other mods to 2.1? :)

*

1. 3

2. 1
Hello. I noticed that the last_post.gif icon is not showing up with every post. Only on the second message. This is normal? In this mod for SMF 2.0.x, the icon is displayed next to each post.

*

1. 3

2. 1
04 Ekm 2022 14:52 #7 Son düzenlenme: 10 Ara 2022 11:57 jsqx

rjen from simplemachines adapted AJAX Recent Topics mod to SMF 2.1

https://github.com/live627/ajax_recent_topics/pull/1

It remained to wait for the original author of the mod to approve it on his github or share the mod on the mods page on simplemachines.org

Download: https://github.com/Bopske/ajax_recent_topics