Smf Tüm Bölümlere Sabit Konu Smf Global Topics

Başlatan gevv, 24 Mar 2018 19:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçiler konuyu incelemekte.

*

1. 199

2. 54

3. 134

Modifikasyon Adı: Global Topics
Yazar: margarett
Tür: Yeni özellik
İndir: https://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=1723

Mod. işlevi:  Özellikle forum kuralları, duyurular vb. konuları için kullanılabilecek bir mod. İstediğiniz konunun izin verdiğiniz tüm bölümlerde görünmesini sağlar. İzin yönetiminden hangi üye gruplarının  konuları seçebileceğini ayarlayabilirsiniz  izin verdiğiniz bölümde ki konunun sonunda yönetim butonlarının arasında ki "global topic" butonuna tıkladığınızda o konu  tüm bölümlerde en üstte renklendirilmiş olarak görünür.

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077
(konu açmadan okuyun) tarzı konular için gayet güzel ve kullanışlı

*

1. 14

2. 2
Modu yükledim ancak var olan bir konuyu nasıl Global Topic yapacağımı anlayamadım, biraz bakındım ama bulamadım.

*

1. 199

2. 54

3. 134

Alıntı yapılan: TypeR - 15 Haz 2018 01:37Modu yükledim ancak var olan bir konuyu nasıl Global Topic yapacağımı anlayamadım, biraz bakındım ama bulamadım.

bölüm ayarlarında "Global Topics" aktif olmalı bu ayardan sonra   o bölümdeki konuların altında "Global Topics" butonu görünür

*

1. 14

2. 2
Maalesef görünmedi, temam default tema değil ondan olabilir mi ? (Bu problemi başka bir makalede okudum belki default dışında çalışmıyordur)

*

1. 199

2. 54

3. 134
Çalışması lazım, siz eklentiyi kurarken sayfanın sonunda başka temalarada yükle seçeneginin altında diğer temaların  listesi var orada kullandığınız temayıda  seçin..

Eğer eklentiyi kurarken bu seçimi yapmadıysanız kullandığınız temada değişiklik olmaz  eklentiyi kaldırıp tekrar kurun

Dikkat: Bazen paket yöneticisinde  "kaldır" butonu yerine "sil" butonuna tıklanıyor bu eklentinin yaptığı değişiklikleri geri almaz buna dikkat edin "kaldır" butonuna tıklayın

*

1. 14

2. 2
Dediğinizi yaptım ve oldu, teşekkür ederim.