ücretli smf düzenleme yaptırmak istiyorum.

Başlatan ferhan, 04 Mar 2018 23:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

1. 15

2. 5

3. 3

Merhaba,smf siteme birkaç modifikasyon ile düzenleme yaptırmak istiyorum.Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077
tam olarak neler istediğinizi belirtirseniz yapabileceğim bir şeyse  yardımcı olmaya çalışayım
detayları özel mesaj olarak atabilirsiniz

*

1. 15

2. 5

3. 3
Daha önce bir smf forum sitem vardı.Uzun süre kullandım bu siteyi ,üzerinde epey değişiklikler yaptırmıştım.
Ayrı bir ana sayfam vardı ve direk olarak bu kısım açılıyor,istendiğinde sol taraftaki flash menü butonlarındandan ya da üstteki normal forum butonlarından foruma geçiş sağlanıyordu.
Ana sayfama resim yüklenebiliyordu.Sol daki sütündaki flash menü altında seçilen sabit konu başlıkları ve duyurular gibi eklemeler yapabiliyorduk.
Sağ tarafta da sütün vardı burada da  forum istatistikleri vb şeyler mevcuttu buraya da aşağı doğru eklemeler ve konu başlıkları ekleyebiliyorduk.
Bu eklenti ya da modifikasyonun ismini bilmiyorum.
Tekrardan kurduğum smf forumuma buna benzer bir düzenleme istiyorum.Ha bir de aeva gallery mevcuttu.

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077

aeva modu güvenlik açığı içerdiği için resmi siteden kaldırılmış bir moddur

simpleportal ile bu dediklerinizi yapabilirsiniz
bu işte acemiyim bir el atın diyorsanız uygun gördüğünüz bir ücret miktarı ile site bilgilerinizi özel mesaj atın yardımcı olalım

*

1. 15

2. 5

3. 3
Alıntı yapılan: snrj - 05 Mar 2018 01:20aeva modu güvenlik açığı içerdiği için resmi siteden kaldırılmış bir moddur

simpleportal ile bu dediklerinizi yapabilirsiniz
bu işte acemiyim bir el atın diyorsanız uygun gördüğünüz bir ücret miktarı ile site bilgilerinizi özel mesaj atın yardımcı olalım

Teşekkür ederim.Pm atıyorum.

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077
arkadaşın istediği şekilde yapılmış ve teslim edilmiştir

*

1. 15

2. 5

3. 3
Sayın snrj ye teşekkür ediyorum.Emeğine sağlık.