01 Nis 2023 20:32 Yeni Konu Oluştur

Haberler:

Üye kayıt esnasında E-posta adresinizin doğru olduğuna ve Aktivasyon Mailinize bakmayı unutmayın.

Botlar üye olup konu açıyor

Başlatan Dostyurdu, 05 Şub 2018 00:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

**

1. 78

2. 14

3. 16

Selamunaleyküm  1-forumu üye olmaya kapadım reklam botu nasıl üye olmuş anlamdım.bunu engelliyen bi mod vardır heralde.2-Sitenin portal kısmına bir php  blok yapayım dedim site çötü 1 gün sonra giriş yaptım utf8 yapmıştım bir hafta önce bu blok kodlarımı türkçe karekter oluşturdu foruma yoksa botlarmı bi görüş veya yol gösterebilirseniz çok süper olur.yoksa sil baştan her içderiği yeniden düzeltmelimiyim.Saygılar sevgiler hürmetler.. :(
Dostlarınla Öyle Yaşaki Düşman Olduğunda Hakkında Söyliyecek Sözleri Olmasın..!!
Düşmanlarinla Öyle Yaşaki Dost Olduğunda Yüzün Kızarmasın...!!!

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077
söylediklerinizden pek bir şey anlayamadım ama :o
1 site üye olmayı kapattığınız halde siteye üye olamaz
bu durumda iki ihtimal var bu kişi daha önce üye oldu vesiz bunu farketmediniz veya veritabanına ulaşma imkanı var demektir buda bilgilerinizi kimseyle paylaşmadıysanız imkansız eğer şüpheliniyorsanız bilgilerinizi güncelleyin

sapmların siteye üye olmasını engellemek için smf nin kendi doğrulama kısımları yeterli
index.php?action=admin;area=securitysettings;sa=spam; burdaki kısımda extra soruları aktif yapabilirsiniz

yeterli gelmez diyorsanız modda olsun
https://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=1044
ben kullanmadım ve denemedim ama paylaşan arkadaşlar olmuştu
http://smf.konusal.com/index.php?topic=1092.0

simpleportal için eklediğiniz kod hatalı olabilir veya çözüm olarak şunu önerebilirim
admin panelden simple portalın yapılandırma> temel ayarlara girin
PHP kodu doğrulamasını kapat işaretleyin kaydetip çıkın

*

1. 118

2. 35

3. 19
botlar muhtelemen daha önce üye olmuş ve hesabı kullanmamış olabilir. Benim forumda da aynı sıkıntıyı çok yaşadım. O kadar önlem almama rağmen önlemlerden önce üye olmuş senelik hesaplar bot çıktı bende.

reCAPTCHA  kurdum o günden sonra botlar giremedi. Ancak ara ara hatalar alıyorum bu mod ile alakalı eğer sizin için de sıkıntı değilse işinizi görecektir.