Başlatan Shooter, 17 Mar 2018 03:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçiler konuyu incelemekte.

*

1. 20

2. 2

3. 1

Merhaba. Forumumda url olarak avatar yüklediğimde profiliniz başarıyla güncellendi diyor fakat avatar yüklenmemiş oluyor, hatta bazen mevcut avatarı bile silebiliyor.

2. Sorunum ise imza. "Yapılandırma » Özellikler ve Seçenekler » İmzalar" kısmından maximum boyutları 450x150 olarak ayarlıyorum fakat yüksek boyutlu imzalar yine de kullanılıyor buna çözüm bulursak çok iyi olacak şimdiden teşekkürler

*

1. 1,198

2. 120

3. 401
Sürüm 2.1 mi geçen bakıyordum da :D adamlar orda çalışıyordu print_r(  vardı :) Oysa şuanlık tahmini olarak sistemde sayfayı yenilemeden geldiği için bir çakışma hatası olabilir.Diğer türlü bir bilgim yok.

Avatar için ise resimlerin bir boyutda olsun diyorsunuz.hangi temayı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama şu css kodunu denerseniz umarım işinizi görür.
.signature > img {
    max-width: 300px !important;
    max-height 300px !important;
}

K.gelsin

*

1. 20

2. 2

3. 1
Alıntı yapılan: CeeMoo - 17 Mar 2018 22:36Sürüm 2.1 mi geçen bakıyordum da :D adamlar orda çalışıyordu print_r(  vardı :) Oysa şuanlık tahmini olarak sistemde sayfayı yenilemeden geldiği için bir çakışma hatası olabilir.Diğer türlü bir bilgim yok.

Avatar için ise resimlerin bir boyutda olsun diyorsunuz.hangi temayı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama şu css kodunu denerseniz umarım işinizi görür.
.signature > img {
    max-width: 300px !important;
    max-height 300px !important;
}

K.gelsin
teşekkürler hocam oldu, konuyu kilitleyebilirsiniz  :)