Ynt: TEMiZ Son ileti ana sayfada görünmüyor.

Başlatan mebyonetici, 12 Mar 2018 19:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

1. 29

2. 5

3. 4

Kategori -Bölüm-Alt Bölüm-Alt bölüme'e eklediğim içerikler ana sayfada görünmüyor. Sağ taraf üstteki son iletiler kısmında görünüyor. Sağ alttaki Forum İstatistiklerindeki son iletiler kısmında da görünmüyor.

Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...  :-[

Paylaşmak Güzeldir

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077
sorununuz temayla ilgili olmadığı için ayrı bir konuya taşıdım

?action=admin;area=manageboards;sa=settings;
yönetim>forum>kategoriler>seçenekler
kısmındaAlt bölümün iletilerinin sayısını ana bölümünkilere ekle işaretlimi

*

1. 29

2. 5

3. 4
Alıntı yapılan: snrj - 17 Mar 2018 01:31sorununuz temayla ilgili olmadığı için ayrı bir konuya taşıdım

?action=admin;area=manageboards;sa=settings;
yönetim>forum>kategoriler>seçenekler
kısmındaAlt bölümün iletilerinin sayısını ana bölümünkilere ekle işaretlimi

Seçili. Bölüm - Alt bölümlerde sıkıntı yok ancak alt bölümlere alt bölüm ekleyince ana sayfada göstermiyor..

Ne kadar alt bölüm olursa olsun anasayfa da görüntülemek için ne yapabiliriz. SMF nin genel özelliği mi acaba..

http://www.yoneticihane.com siteye girip "ÖĞRETMENLERE ÖZEL" kategorisinde ki alt bölümleri bakabilirseniz sorunu görebilirsiniz.

Anasayfada çok fazla kalabalık olmaması için alt bölümler ekledim. 2. ve daha sonraki alt bölümler ana sayfada da ondan sonraki aşamada da görünmüyor.   :'(  
Paylaşmak Güzeldir

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077

bölümün sadece bir alt bölümündeki konular çekmekte sıkıntı yok ama bir altta daha inince sadece bir üst bölümüne bildiriyor son konuyu
bu daha önce sorulmuştu sanırım sitede bir çözümde bulanamamıştı diye hatırlıyorum
resmi sitede konuyla ilgili alıntı
Alıntı YapEkleme: Developer'larla konuştum, SMF'in mimarisine uymayan bir olay olduğu için gözükmüyor. Bu arada mesajların anasayfada son mesajlarda gözükmesi lazım. SMF'in bu şekilde tasarlamasının nedenide hız faktörü, dediğin şey SMF'in mimarisine uygulandığında forum'u çok yavaşlatır ve gezilemez hale getirir.
ilgili konu burda

*

1. 29

2. 5

3. 4
Anladım... O kadar bölümü ana sayfada göstermek zorundayız o zaman...  :-[
Paylaşmak Güzeldir