24 Mar 2023 19:05 Yeni Konu Oluştur

Haberler:

Üye kayıt esnasında E-posta adresinizin doğru olduğuna ve Aktivasyon Mailinize bakmayı unutmayın.

Tema System Beta 1

Başlatan cee山, 23 Ekm 2017 17:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

1. 1,197

2. 120

3. 401
23 Ekm 2017 17:50 Son düzenlenme: 23 Ekm 2017 17:58 CeeMoo

Download modu üzerine resim eklem demo link ekleme vb.. düzenlenerek Tema ekleme sistemi oluşturuldu.

Smf 2.1 ile çalışırır.

Demo : http://smf.konusal.com/index.php?action=tema

Github : https://github.com/CeeMoo/smf-tema-system.git

Github Modu indirip kurabilirsiniz.Eksik vb.. bildirirseniz sevinirim.Şuan kullanılabilir durumdadır.

Özellikleri :

+ Eklediğiniz tema otomatik olarak siteadresi.com/demo  link otomatik şekilde oluşur ve sıralanır.Demo link eklenmediyse etkilenmez.
+ Tema önizlemesi yüklerken admin panelinden belirttiğiniz width&height aşılırsa otomatik olarak keser ve resmin en iyi yeri yakalanmaya çalışılır.
+ kategori izinlerinden istemediğiniz gruplara tema indirimi kapatabilirsiniz ve ücetli üyelik alanına yönlendirme şeklinde uyarı verir.

Sorunlar ve Giderilme şekli :
 - Türkçe karakter hatası vb.. alırsanız Db'nizin utf8-general_ci olmasına dikkat edin yoksa sıkıntı yaşarsınız.

Download System devşirme sıfırdan yazmayı planladım ama böyle daha iyi oldu mu bilemicem :D bazen sıfırdan yazsam daha iyi gibime geldi abi güvenlik eksikleri yok gözüme takılmadı hata eksik açık vs.. github veya bu konu altından belirtebilirsiniz.

Download System Copyright kaldırmadım değişiklikler tabikide yapıldı ama isterseniz kaldırabilirsiniz.Biz kaldırmıcaz çok fazla katkı yaptıkdan sonra olabilir.

[attach name=Screenshot-2017-10-23+My+Community+-+Temalar.png type=image/png]1262[/attach]

*

1. 150

2. 40

3. 175
Eline sağlık CeeMoo 2.0 olsaydı güzel olurdu  8)

*

1. 1,197

2. 120

3. 401
Alıntı yapılan: gecitli - 23 Ekm 2017 22:17Eline sağlık CeeMoo 2.0 olsaydı güzel olurdu  8)
Valla Orhan abi bu bile zorladı yahuu bu hatasız tema ekle sil düzenle derken vb.. minik hatalar modu sıfırdan yazmıyınca eziyetden daha öte oldu.Umarım tam tamına mod otururda 2.0 tabiki bakarım.Teşekkürler

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077

ben biraz kurcaladım localde cemocan :D güzel olmuş ama biraz daha düzeltmek lazım