smf 2.1 geçmelimiyim

Başlatan sametulgen, 11 Ekm 2017 17:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

1. 2

2. 1
11 Ekm 2017 17:30 Son düzenlenme: 20 Ekm 2017 09:34 CeeMoo

Merhaba arkadaşlar, smf sistemine bir üniversite formu kurdum.su an smf 2.0 alfa sürümü kullanıyorum.
smf 2.1 beta sürümüne geçmeli miyim ? henüz beta halinde olması sorun yaratır mı ?
smf 2.1 ALFA sizce bu yıl bitmeden hazır olur mu ?

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077
http://smf.konusal.com/index.php?topic=1864.0 şu konuda değinmiştik hangi smf sürümünü kullanıyonuz onuda anlayamadım

*

1. 2

2. 1
ben yeniyimde
SMF-Benchmark 1
Delete Packages Without Refresh 2.0
Elastic EMail for SMF 1.0.4
Package of the Moment:
SimplePokes 1.1

yazıyor.

*

1. 1,197

2. 120

3. 401

Alıntı yapılan: sametulgen - 20 Ekm 2017 01:23ben yeniyimde
SMF-Benchmark 1
Delete Packages Without Refresh 2.0
Elastic EMail for SMF 1.0.4
Package of the Moment:
SimplePokes 1.1

yazıyor.
Sorunun cevabı veriliyor sen alta sisteminde kullandığın eklentileri yazıyorsun ?  Daha deminde çözüldü diye bir konunu sildim.Kardeş yapman gereken sorununu tam bulman ve bunu konu ile açmandır.Bu konunun altından devam edemezsin.

*

1. 199

2. 54

3. 134
@snrj    hocam  uzun zamandır beta sürümleri kullanıyorsunuz  sürüm yükseltmelerde özel bilgi gerektiren değişiklikler oldumu   

örneğin beta 2 kullanıyordunuz   beta 3 geçişinde uzman bilgisi gerektiren bir düzenleme gerektimi

2.0.15 sürümünden beta 3 sürümüne  geçmeyi düşünüyorum  fakat RC sürümünde büyük değişiklikler olursa  beta 3 den RC sürümüne geçemem diye biraz  çekiniyorum

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077
genel olarak large upgrade yaparak sorunsuz geciş sağlanabiliyor ama bazı sunucularda farklı sorunlar oluşabiliryor diye biliyorum veya kullanıcının veritabanındaki bir hata upgrade işleminin yarıda kesilmesine sebeb verebiliyor

geçmekte kararlıysanız önerim öncelikle sağlam bir veritabanı yedeği ve ftp yedeği alın sonra bu yedekleri localhost kullanıyorsanız oraya kurup orda upgrade işlemini önce test etmeniz sonra site üzerinde uygulamanız daha doğru olacaktır

rc sürümüne geçerkende yine large upgrade yapacaksınız üstteki önerim yine geçerli olacak

rc sürümü yakında çıkar bekleyin diyemicem kaç sene oldu daha rc ye geçilemedi kararlı sürüm ne zaman gelir artık siz düşünün
tabi ben yinede eğer aceleniz yoksa güncellemeyin diyerek üstümdeki sorumluluğu atayım :D

kolay gelsin iyi forumlar

*

1. 199

2. 54

3. 134
anladım  hocam  ilginiz  için teşekkürler

iyi çalışmalar

*

1. 199

2. 54

3. 134

@snrj  hocam  yedek alıp localhosta yükledim  1gb db  baya uzun sürdü  neyseki mysqldumper var

sonrasında  yükseltme işlemini yaptım  bu arada beta 4 çıkmış   hiç hata vermeden veri tabanı 2.1 versiyonuna güncelledi sadece konu tablosunu dönüştürken sunucu 30 saniye yanıt vermedi tekrar deneyin uyarısı göründü onlarıda "try" linkine tıklayıp geçtim sorunsuz yükseltme yaptı

şuan detaylı test yapıyorum  bakalım neler çıkacak   ama  ekip işi bitirmiş gibi aralarında ki anlaşmazlıklar biraz geciktiriyor bence