Site paylaşım tanıtım : websiteler.net

Başlatan melih007, 04 Eyl 2017 12:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

1. 11

2. 5

3. 1
04 Eyl 2017 12:50 Son düzenlenme: 04 Eyl 2017 13:09 CeeMoo

Beyler sitem nasıl olmuş   www.websiteler.net  

Sizinde bir siteniz varsa sitenizi ekleyebilirsiniz.

*

1. 1,198

2. 120

3. 401
İyi Çalışmalar dilerim.Başarılar şimdiden.Bir kaç öneri altda sıralıcam.

- Çok fazla kategori var.Bir de tanıtım yeri ise veya büyümek isterseniz üyelik değilde ziyaretçilerinde konu açmasına veya direk minik link ile direk konu eklemelerine yardımcı olabilirsin.

Veya daha farklı olarak kullanımı kolaylaştırmak için http://smf.konusal.com/index.php?action=etiket  gibi Etiket sistemi ile kategorileri azaltarak daha hızlı büyüyebilirsin.Etiketleride minik menu ile sıralayabilirsin Örk : Tema ile ilgili etiketler : http://smf.konusal.com/index.php?action=etiket;taggedid=69

- Farklı olarak Youtube en iyi eğitim kanalları,oyun kanalları,eğlence kanalları paylaşarak bir çok yükten benim gibilerini kurtarabilirsin.Ziyaretçilerinde eklemesini sağlarsan bence yürümen hiç zor olmaz bir de tutuldun mu tamamdır :)

- Bide sitelerin beğenilmesi olmak zorunda gibime geliyor.Ziyaretçilerin konuları beğenip sıralamada Gösterim var ama Beğenilme yok :( sanırsam rep sistemi vardı onu ziyaretçilere açabilirsen gösterimde onu gösterebilirsin.

Tekrar Kolay gelsin İyi Çalışmalar

*

1. 11

2. 5

3. 1
çok teşekkürler hocam önerini dikkate alcam 

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077

tema sahibinden tema copyright kaldırmak için izin aldınız mı?

*

1. 1,198

2. 120

3. 401
Alıntı yapılan: snrj - 14 Eyl 2017 15:54tema sahibinden tema copyright kaldırmak için izin aldınız mı?
Hiç kimse bu konuya riayet etmiyor artık sadece sitemize ping atabilen temaların kullanılmasını sağlamak zorunda kalıcaz.Veya tüm temaların ücretli olması daha iyi olucak.

**

1. 51

2. 20

3. 24
İmza alanının silinmesi benimde dikkatimi çekti ne amaçla sildiğini bilmiyorum fakat emeğe haksızlıktır.

*

1. 11

2. 5

3. 1
aslında imzayı silmedim toplist kodlarını ekleyince imza kayboldu topliat kodlarını kaldırınca imza yerine geliyor lütfen yardımcı olun

*

1. 11

2. 5

3. 1

Arkadaşlar imzayı düzelttim   

MENU ×