Belirli forumlarda mesaj sayısını kapatma

Başlatan ru1ns, 19 Ağu 2017 18:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

1. 2

2. 1

Merhabalar,

1) Forum da bazı bölümlerde (örneğin; Konu Dışı gibi) atılan mesajların mesaj sayısına etki etmemesini istiyorum. Yani konu açabilecek, yanıt gönderebilecek fakat mesaj sayısı aynı kalacak. Böyle birşey mümkün mü?

Ayrıca alt bölümlerde açılan konuyu üst bölümde de göstermek istiyorum. Örneğin; Genel Bilgiler adında forum ve Yardım adında da alt bölümü var alt bölüme açılan konuyu üst bölümde göstermek istiyorum.

Son olarak kayan yazı efektlerini nasıl üyelere kapatabilirim ya da burdaki gibi gelişmiş bir editör nasıl yapabilirim?

Çok fazla soru sordum farkındayım ancak daha çok acemiyim SMF Mod Site da bu tarz eklentiler göremedim maalesef.

iyi forumlar.

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077
1 soru için bir çözüm önerisi aklıma gelmedi bilen arkadaşlar cevaplar

2 index.php?action=admin;area=manageboards;sa=settings
soru cevabı admin panelde forum>bölümler ve kategoriler>ayarlar sekmesinde

3 index.php?action=admin;area=postsettings;sa=bbc
admin panelde forum >iletiler ve konular >bbc kısmında move tıkını kaldır

*

1. 2

2. 1
20 Ağu 2017 06:21 #2 Son düzenlenme: 20 Ağu 2017 06:36 ru1ns
Alıntı yapılan: snrj - 19 Ağu 2017 22:531 soru için bir çözüm önerisi aklıma gelmedi bilen arkadaşlar cevaplar

2 index.php?action=admin;area=manageboards;sa=settings
soru cevabı admin panelde forum>bölümler ve kategoriler>ayarlar sekmesinde

3 index.php?action=admin;area=postsettings;sa=bbc
admin panelde forum >iletiler ve konular >bbc kısmında move tıkını kaldır

Çok çok teşekkür ederim. Ancak 2. sorudaki "Alt bölümün iletilerinin sayısını ana bölümünkilere ekle" ve "Bölümlerin yoksayılmasına izin ver" seceneklerinin ikisinide onaylama rağmen alt bölüm de açılan başlıklar üst bölüme gelmiyor.  :'(
İlk soru içinse çözümü çok basitmiş aslında.. Ayarlar > Bölümleri Düzenle > Düzenlemek istediğiniz bölüm Değiştir > Gönderilen iletileri say tikini kaldırdığımız zaman foruma atılan mesajlar sayılmıyor, hem gereksiz post kasmanın önüne geçmiş oluyoruz

İyi forumlar.