Profil Kısmını Değiştirme

Başlatan BrainDamaged, 01 Tem 2017 17:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

1. 21

2. 7

3. 4

Merhaba arkadaşlar, kendi capımda birşeyler tasarlayıp/editlediğim bir forum sitesi mevcut.
Profil alanını

görseldeki gibi nasıl editleyebilirim. Eklemek istediğim görseldeki gibi bir banner sadece.Yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

*

1. 4

2. 1
Profile.template içinde aşağıdaki kodu ara ve üstüne istediğini ekleyebilirsin.

<div id="basicinfo">

*

1. 21

2. 7

3. 4
Alıntı yapılan: Jadestein - 02 Tem 2017 01:44Profile.template içinde aşağıdaki kodu ara ve üstüne istediğini ekleyebilirsin.

<div id="basicinfo">

Hocam bu işlerden fazla anlamıyorum kusura bakmayın, dosya dizininde böyle bir dosya göremedim. Tema klasörünün içinde olması gerekir diye biliyorum doğrusu

*

1. 1,197

2. 120

3. 401

Sitemizde bu konuyu araştırabilirsin daha önce değinildi diye biliyorum ama malesef benim bilgim yok. Gelişmiş profil alanı diye aratabilirsin.

*

1. 21

2. 7

3. 4
Alıntı yapılan: CeeMoo - 02 Tem 2017 13:05Sitemizde bu konuyu araştırabilirsin daha önce değinildi diye biliyorum ama malesef benim bilgim yok. Gelişmiş profil alanı diye aratabilirsin.

Dediğiniz gibi birkaç arastırma yaptım fakat istediğim gibi bir sonuç elde edemedim. Yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

*

1. 4

2. 1
Hazır modlar kesinlikle vardır ama ben kısa çözüm olsun diye yazmıştım.Eğer yazdığım dosya temanız da yoksa default temada bulabilirsiniz.

*

1. 21

2. 7

3. 4