24 Mar 2023 19:40 Yeni Konu Oluştur

Haberler:

Üye kayıt esnasında E-posta adresinizin doğru olduğuna ve Aktivasyon Mailinize bakmayı unutmayın.

Başlatan pikimiki, 17 Mayıs 2017 01:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

1. 11

2. 3

Arkadaşlar merhaba, sidebar modunu kurmadan önce avatarlar ortada sağa ve sola eşit mesafede duruyordu fakat şuan sol tarafa bitişik bir halde duruyor. Avatar altındaki ileti sayısı vs. bilgileri ortalayabildim center komutuyla ama avatarı yapamadım. Bir sorumda forum profili kısmından doğum günü tarihi, nereden gibi bilgileri doldurduğum halde konuya mesaj yazdığımda profilde gözükmüyor. Nedeni ne olabilir? Şimdiden teşekkür ederim.

*

1. 1,197

2. 120

3. 401
Sitenizi göremediğim için avatar hakkında şuanlık bir şey diyemicem.

" forum profili kısmından doğum günü tarihi" - Özel ayarlardan profil ayarları açtıkdan sonra Ayarlarından konulardada gözükmesini sağlıyabilirsin.

*

1. 11

2. 3
Alıntı yapılan: CeeMoo - 17 Mayıs 2017 11:12Sitenizi göremediğim için avatar hakkında şuanlık bir şey diyemicem.

" forum profili kısmından doğum günü tarihi" - Özel ayarlardan profil ayarları açtıkdan sonra Ayarlarından konulardada gözükmesini sağlıyabilirsin.

Ziyaretçilere kapatmıştım açtım, şuan bakabilirsiniz 

Kullanıcı adı : demo
şifre : 123456 

*

1. 1,197

2. 120

3. 401

boardindextemplate.php ' de

<div class="lastpost" style="width: 25%;">  hemen sonra

<div style="padding-left: 48px; position: relative;">

burdaki 48px 68px yapabilirsiniz.

Hemen altındada a img var orda style="" left:0;  onuda left: 15px yaparak deneyebilirsiniz.Gerisi tamamen size kalmıştır.

*

1. 11

2. 3
Alıntı yapılan: CeeMoo - 17 Mayıs 2017 14:09boardindextemplate.php ' de

<div class="lastpost" style="width: 25%;">  hemen sonra

<div style="padding-left: 48px; position: relative;">

burdaki 48px 68px yapabilirsiniz.

Hemen altındada a img var orda style="" left:0;  onuda left: 15px yaparak deneyebilirsiniz.Gerisi tamamen size kalmıştır.

Bendeki boardindextemplate de dediğiniz kod şu şekilde bulunuyor.

<div class="lastpost">';
 if (!empty($board['last_post']['id']))
 echo '
 <p> ', $txt['by'], ' ', $board['last_post']['member']['link'] , '<br />
 <strong>', $txt['last_post'], '</strong>', $txt['in'], ' ', $board['last_post']['link'], '<br />
 ', $txt['on'], ' ', $board['last_post']['time'],'
 </p>';
 echo '</div>';

*

1. 1,197

2. 120

3. 401
@pikimiki  hıım kusura bakma bunu düşünmedim nerden ekliyor tam bilmiyorum ama css kodu ile halledilebiliyor.

.lastpost > div a img {
    margin-left: -15px;
}
.lastpost > div {
    padding-left: 68px !important;
}

Böyle direk index.css en üstünede eklesen olur değiştirmeler vs.. yapılabilir.K.gelsin