05 Haz 2023 08:39 Yeni Konu Oluştur

Haberler:

Üye kayıt esnasında E-posta adresinizin doğru olduğuna ve Aktivasyon Mailinize bakmayı unutmayın.

Mobil yönlendirme

Başlatan yemliha24, 25 Nis 2017 22:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

1. 26

2. 12

3. 4

S.a

Siteme mobilden giriş yapınca yönlenmesini istediğim başka bir tema var mesela theme=1 masaüstü teması theme=2 mobil tema olsun istiyorum nasıl yapabilirim ?

*

1. 1,198

2. 120

3. 401
A.s

anadizinde .htaccess olucak onu açarak şu kodu ekleyin
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_USER_AGENT} "android|blackberry|ipad|iphone|ipod|iemobile|opera mobile|palmos|webos|googlebot-mobile" [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://siteismi.com/index.php?theme=3%{REQUEST_URI} [L,R=302]

Şöyle bir deneyin bakalım işinizi görücek mi ?

K.gelsin

*

1. 26

2. 12

3. 4
Teşekkürler bunu bende yapmıştım ancak sonuç alamadım. Sadece temayı değiştiriyor. Mobil sürüme geçmiyor.

Wap2 ye tıkladığımızda nasıl bir işlem gerçekleşiyor ve wap2 ye geçiyorsa öyle bir şey lazım.

*

1. 1,198

2. 120

3. 401

Alıntı yapılan: yemliha24 - 26 Nis 2017 16:42Teşekkürler bunu bende yapmıştım ancak sonuç alamadım. Sadece temayı değiştiriyor. Mobil sürüme geçmiyor.

Wap2 ye tıkladığımızda nasıl bir işlem gerçekleşiyor ve wap2 ye geçiyorsa öyle bir şey lazım.
O zaman urli index.php?theme=3 şöyle index.php?wap2  değiş tamamdır.

*

1. 26

2. 12

3. 4
Anlamadınız.

Benim şuan kullandığım tema responsive özelliği yok.

Yönlendirdiğim temanın responsive özelliği var.

İkinci temaya yönlenince sadece responsive özelliğini kullanmak istedim ama maalesef olmadı.

Temayı değiştirdi ama responsive olarak görüntülemedi ekrana sığdırmadı.

*

1. 1,198

2. 120

3. 401
Alıntı yapılan: yemliha24 - 30 Nis 2017 22:47Anlamadınız.

Benim şuan kullandığım tema responsive özelliği yok.

Yönlendirdiğim temanın responsive özelliği var.

İkinci temaya yönlenince sadece responsive özelliğini kullanmak istedim ama maalesef olmadı.

Temayı değiştirdi ama responsive olarak görüntülemedi ekrana sığdırmadı.
Ekrana sığdırmadı derken :Z zaten telefondan bakmazsanız sığdırmaz sizi şöyle konuya alalım var olan temanızı hafif de olsa mobil yapabilirsiniz : http://smf.konusal.com/index.php?topic=1670.msg7708#msg7708 K.gelsin