24 Mar 2023 05:32 Yeni Konu Oluştur

Haberler:

Üye kayıt esnasında E-posta adresinizin doğru olduğuna ve Aktivasyon Mailinize bakmayı unutmayın.

Tema isteği

Başlatan Soylu, 06 Mar 2017 04:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

1. 17

2. 4

3. 1
06 Mar 2017 04:25 Son düzenlenme: 06 Mar 2017 04:45 Soylu

Önceden bu temayı bulmuştum kısa bir süre kullandım. Şimdi araştırdığımda ise smfnin kendi sitesindeki link kırık bazı forumlarda ise temanın ücretli olduğu yazıyor ücretli olsaydı düzgün bir link olur ve ücreti yazardı diye düşünüyorum. Örnek olarak site atacağım temanın gerçek adı outline ben bulamadım. Tema bence işlevsel bu tarz temada aradım bulamadım. Hem forum avatar boyutu olarak hem konu içi profil düzeni olsun hoşuma gidiyor.

www.torrent-oyun.com

Yada ne gereği var yapılmış ama kaldırılmış diyenler olursa buna benzer temalarda olabilir portalda profil kısmı böyle duran;

konu içeriklerinde profil böyle gösteren

Bannerde ise kullanıcı adının yer aldığı avatarımızın yer almadığı gibi olabilir.

Rütbe giflerini vs demiyorum ben sadece profil kısmının o tarz belirgin şekilde olmasını istiyorum mesela aldığı teşekkür diyor altta bir kutu üstte bir kutu yani bir şey belirgin ama bazı temalarda ne çizgi var ne ayraç var bannerde yuvarlak avatar bana göre hoş gelmiyor bu tarz şeyler.

*

1. 1,197

2. 120

3. 401
06 Mar 2017 14:42 #1 Son düzenlenme: 06 Mar 2017 14:48 CeeMoo
Bu www.dzinerstudio.com teması Outline dediğiniz gibi ücretsiz ama siteleri kapalı resmi sitede aradım yok.Artık elinde olan biri paylaşırsa seviniriz.

Konu içindeki profil alanına sitemizde arama yaparak ulaşabilirsiniz.

Gösterdiğiniz banner ise kendilerine ait düzeltme söz konusu.

*

1. 17

2. 4

3. 1
Alıntı yapılan: CeeMoo - 06 Mar 2017 14:42Bu www.dzinerstudio.com teması Outline dediğiniz gibi ücretsiz ama siteleri kapalı resmi sitede aradım yok.Artık elinde olan biri paylaşırsa seviniriz.

Konu içindeki profil alanına sitemizde arama yaparak ulaşabilirsiniz.

Gösterdiğiniz banner ise kendilerine ait düzeltme söz konusu.

Anladım. Ben bir ara kullandım bu temayı sonrasında kapattım açtığım siteyi ama şimdi kapatmamak üzere bir site açtım. Onun içinde sade ama kaliteli tema aradım bulamadım en son çare bu aklıma geldi aradım bir çin sitesinde gördüm indirmedim virüslüdür vs. diye. Dediğiniz gibi elinde olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. Bide torrent-oyun.com da smf sürümü 2.0.13 gözüküyor ama bu temanın normal sürümü 2.0.7 ben bunu bulursam nasıl sürümünü yükselteceğim? böyle bir şey mümkün müdür? Konu içi profil alanına ise bakacağım sitede inşallah bulurum. :)

*

1. 1,197

2. 120

3. 401

@Soylu bulunursa kullanabilirsiniz.Sürüm derken smf sürümü oluyor temanın değil büyük ihtimal ile sıkıntı yaşamazsınız.Profil alanları sitemizde var.K.gelsin

*

1. 17

2. 4

3. 1
Alıntı yapılan: CeeMoo - 06 Mar 2017 22:33@Soylu bulunursa kullanabilirsiniz.Sürüm derken smf sürümü oluyor temanın değil büyük ihtimal ile sıkıntı yaşamazsınız.Profil alanları sitemizde var.K.gelsin

Evet smf sürüm uyumluluğu 2.0.7 olarak yazıyordu bazı sitelerde son sürümde kullanılınca şaşırdım. :) Teşekkür ederim umarım birinin arşivinde vardır.