24 Mar 2023 18:20 Yeni Konu Oluştur

Haberler:

Sitemiz Smf 2.1 ve Smf 2.0 sürümleri için Destek ve Tema paylaşım forumudur

Bölümü Yetkili Kullanıcı Gurubu Konu Açabilsin

Başlatan mesoft, 26 Şub 2017 04:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçiler konuyu incelemekte.

*

1. 10

2. 3

3. 5

Merhaba Arkadaşlar;

Sitemizde araştırma yapmaya çalıştım ama nasıl arayacağımı bilmediğimden sanırım bulamadım eğer konu var ise şimdiden özür dilerim.

Sıkıntım şu :  ben bir bölüm oluşturdum ve altına 5 kategori actım ben bu bölüm ve kategorileri normal üyeler görebilsin ama cvp yazamasın ve bu bölüm ve kategorilere konu açamasın istiyorum ve benim belirledigim bir üye gurubu bu kategoriye konu acabilsin ve konulara cvp veribilsin istiyorum bunu nasıl yapabilirim ayarlamalar ve üye izinleri ile olabilecegini düşünüyorum ama siz üsdad larımın yardımına ihtiyacım var

*

1. 10

2. 3

3. 5
Çözmü buldum

Alıntı YapAdmin paneli -> Üye İzinleri -> Seçenekler  ->Gelişmiş bölüm tabanlı (yerel) izinlere izin ver

bu secenegi isaretliyorsun öncelikle

Ardindan Bölüm izinlerine tikliyorsun ve bazi üyeler tarafindan sadece okunmasini istedigin kategoriyi bulup genel yazan yere tikliyorsun,sonra sayfa yenilenicek ve kategori ismi tiklanir hale gelicek,arindanda kategori ismine tiklarsan her üye grubuna göre farkli izin ayarlayabilirsin,kolay gelsin,mesaja bagli üye gruplarininda izinlerini ayarlamak istiyorsan ,yukarda secenekler bölümünde Mesaj sayısına bağlı gruplar için izinlerin ayarlanabilmesine izin ver diye bir secenek vardir,onuda isaretlemen gerekir,kolay gelsin

vakit çaldıgım icin kusura bakmayın arkadaşlar