22 Oca 2021 06:06 Yeni Konu Oluştur

Haberler:

Üye kayıt esnasında E-posta adresinizin doğru olduğuna ve Aktivasyon Mailinize bakmayı unutmayın.


Web sitemde Logo ayarlaması

Başlatan rock3r, 08 Şub 2017 03:10

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

  1. 277

  2. 41

  3. 17
08 Şub 2017 03:10 Son düzenlenme: 08 Şub 2017 20:13 rock3r

Başlığa bakmayın nasıl tarif edeceğimi bilemedim bu nedenle saçmaladım . Yapmak istediğim şeyi aşağıdaki resime göre tarif edeyim .

Siyah kare içindeki yazıyı ( Linki yani )  Logolu yapmak istiyorum sol taraftaki logoyu o yazının olduğu yerde kullanmak istiyorum .  Bunu nasıl yapabilirim .


*

  1. 277

  2. 41

  3. 17

*

  1. 1,076

  2. 98

  3. 282
Alıntı yapılan: rock3r - 08 Şub 2017 18:26Yardım edecek yok mu ?
Hocam index.template.php ekleyiniz.

*

  1. 277

  2. 41

  3. 17

Alıntı yapılan: CeeMoo - 08 Şub 2017 18:42
Alıntı yapılan: rock3r - 08 Şub 2017 18:26Yardım edecek yok mu ?
Hocam index.template.php ekleyiniz.



Ana konuya ekledim üstad .

*

  1. 277

  2. 41

  3. 17
Cemo varmı bir gelişme üstad .

*

  1. 1,076

  2. 98

  3. 282
09 Şub 2017 13:58 #5 Son düzenlenme: 09 Şub 2017 14:00 CeeMoo
Alıntı yapılan: rock3r - 08 Şub 2017 21:16Cemo varmı bir gelişme üstad .
Ben biraz konuyu bekledim ama 1 saat sonra gelince o zamana kadar çıkmışım sanırsam.Neyse

<h1 class="forumtitle">
<a href="', $scripturl, '">', empty($context['header_logo_url_html_safe']) ? $context['forum_name'] : '<img src="' . $context['header_logo_url_html_safe'] . '" alt="' . $context['forum_name'] . '" />', '</a>
</h1>

Kod bu zaten Resim çekiyor.Kullanılan tema ayarlarından resim belirlermisin. smflogo.png tekrar çağırabilirsin.Yok uğraşmam dersen o kodu şöyle değiştir.
<h1 class="forumtitle">
<img id="smflogo" src="' . $settings['images_url'] . '/smflogo2.png" alt="' . $context['forum_name'] . '" title="' . $context['forum_name'] . '" />
</h1>
smflogo2.png olarak çağırabilirsin.

*

  1. 277

  2. 41

  3. 17
09 Şub 2017 16:17 #6 Son düzenlenme: 09 Şub 2017 16:20 rock3r
Cemo üstad senin gönderdiğin şekilde yaptım ( smflogo2 ve diğeri ) olmadı. Bende sil ekle sil ekle yaparak sonunda yaptım  ama emin değilim . Bu nedenle yaptığım şeyi buraya yerleştirdim bir bakarsan çok sevinirim. Sitede logo aldında news ( haberler ) kısmı belirdi :D   




<h1 class="forumtitle">
 <a href="', $scripturl, '">', empty($settings['site_slogan']) ? '<img id="smflogo" src="' . $settings['images_url'] . '/smflogo.png" alt="Simple Machines Forum" title="Simple Machines Forum" />' : '<div id="siteslogan" class="floatright">' . $settings['site_slogan'] . '</div>', '</a>
 </h1>';

*

  1. 1,076

  2. 98

  3. 282

1 tane resim mi kullanıcaksın :)

sanırsam haber aktif etmenin if koşulunu silmişsin.
if (!empty($settings['enable_news']))
echo '<div class="news"><p>', $txt['news'], ': ', $context['random_news_line'], '</p></div>';
echo '<div id="header">';

      template_menu();
Üstü böyle olucak.

Ben 2 tane resim kullanmak istediğini anladım ama.Neyse

*

  1. 277

  2. 41

  3. 17
Alıntı yapılan: CeeMoo - 09 Şub 2017 16:291 tane resim mi kullanıcaksın :)

sanırsam haber aktif etmenin if koşulunu silmişsin.
if (!empty($settings['enable_news']))
echo '<div class="news"><p>', $txt['news'], ': ', $context['random_news_line'], '</p></div>';
echo '<div id="header">';

      template_menu();
Üstü böyle olucak.

Ben 2 tane resim kullanmak istediğini anladım ama.Neyse


Yok if koşulu duruyor .  Neyse Haberlerde kalsın :D  Teşekkürler cemo :D

function template_body_above()
{
global $context, $settings, $options, $scripturl, $txt, $modSettings;

echo'
<div id="wrapper">
<div id="top_section">
<h1 class="forumtitle">
<a href="', $scripturl, '">', empty($settings['site_slogan']) ? '<img id="smflogo" src="' . $settings['images_url'] . '/smflogo.png" alt="Simple Machines Forum" title="Simple Machines Forum" />' : '<div id="siteslogan" class="floatright">' . $settings['site_slogan'] . '</div>', '</a>
</h1>';

if (!empty($settings['enable_news']))
echo '<div class="news"><p>', $txt['news'], ': ', $context['random_news_line'], '</p></div>';
echo '<div id="header">';

template_menu();

echo '<hr class="clear" />
<div class="floatleft">';
if($context['user']['is_logged'])

*

  1. 1,076

  2. 98

  3. 282
</h1> sonra </div> kapatırsan.Sorun kalmayabilir

*

  1. 277

  2. 41

  3. 17
Alıntı yapılan: CeeMoo - 09 Şub 2017 19:26</h1> sonra </div> kapatırsan.Sorun kalmayabilir


:D tem ayrıştırma hatası verdi bu şekilde kalsın ya amannn uğraşamayacam çok sıkıldım :D  . Sağolasın cemo sen neresi olduğunu göstermesen hiç yapamazdım .

*

  1. 1,076

  2. 98

  3. 282
function template_body_above()
{
global $context, $settings, $options, $scripturl, $txt, $modSettings;

echo'
<div id="wrapper">
<div id="top_section">
<h1 class="forumtitle">
<a href="', $scripturl, '">', empty($settings['site_slogan']) ? '<img id="smflogo" src="' . $settings['images_url'] . '/smflogo.png" alt="Simple Machines Forum" title="Simple Machines Forum" />' : '<div id="siteslogan" class="floatright">' . $settings['site_slogan'] . '</div>', '</a>
</h1>
       </div>';

if (!empty($settings['enable_news']))
echo '<div class="news"><p>', $txt['news'], ': ', $context['random_news_line'], '</p></div>';
echo '<div id="header">';

template_menu();

echo '<hr class="clear" />
<div class="floatleft">';
if($context['user']['is_logged'])
Şöyle kullan.


MENU ×