Menü elementlerini en öne getirme

Başlatan memokal, 06 Şub 2017 00:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

1. 28

2. 8

3. 4

Merhaba. Beğenme modunu silip yükleyince şöyle bir sorun oluştu bunu nasıl aşabilirim

SMF menüm aksiyon sayfasının arkasına gidiyor. Z-INDEX denedim ama çalışmadı hiçbir şekilde bunu nasıl aşabilirim

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077
sol sidebar daki position ile alakalı tahminimce fixed yerine relative kullanın diyecem ama tabi bu başka kaymaya neden olacak kısaca div yapısında ufak bir değişikli yaparak aşabilirsiniz
örnek olması için şuraya bir bakın http://divtable.com/generator/

*

1. 28

2. 8

3. 4
Sorunu anladım gibi ama menü divler ile yapılmamış <ul> elementi içinde <li> elementleri olarak yapılmış bu attığın sitede deneyemedim yoksa ben mi anlamadım bilemedim

Position absolute olarak ayarlanmış menünün elementleri ve ekranda gözükmeyen bir tarafa kaydırılmış mouse üzerine gelince pozisyon değiştiriyor relative yapınca dediğin gibi sıkıntı yaşıyorum yani bu index olayını çözmek için <ul> ve <li> elementlerinin tipini mi değiştirmeliyim :/

*

1. 28

2. 8

3. 4

sorunu çözdüm, z-index absolute ve fixed ile çalışmıyormuş tam olarak nedenini anlamadığım ama şuan için öğrenmeye gerek duymadığım bir şekilde yani ne kadar yüksek değer girerseniz girin olmuyor. Bunun yerine arkaya atmak istediğiniz element ve onların arkasındaki elementlere - değerler vermelisiniz.

ilgili class ve id lere :

position : relative;
z-index: -1;

kodlarını ekleyerek sorunu çözdüm

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077
sorunu çözdüğüne sevindim