07 Haz 2023 07:42 Yeni Konu Oluştur

Haberler:

Sitemiz Smf 2.1 ve Smf 2.0 sürümleri için Destek ve Tema paylaşım forumudur

UnderStick.com Smf forum - Animasyon Stüdyosu ve Topluluğu

Başlatan memokal, 26 Mar 2017 18:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

1. 28

2. 8

3. 4

Arkadaşlar uzun süredir uğraşıyorum bu forum için yakın zamanda da stüdyo alt domainini yapmaya başlayacağım henüz yarım tam bitmemiş olan forumu yayına koyma kararı aldığımız için bende paylaşayım dedim. Türkiyedeki Animatörleri bir araya getireceğimiz bu platformu smf tabanında forum olarak yaptım.

www.understick.com

girip bakıp gezip feedback verirseniz çok teşekkür ederim!

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077
hmm site konusu güzel bir düşünce umarım istediğiniz şekilde başarılı ve güzel bir forum olur
İyi Çalışmalar iyi forumlar

1. 632

2. 252
Aynen site konusu çok güzel bende üye olmayı düşünüyorum belki birşeyler öğreniriz. Küçüklükten hep hayallerim olmuştur ama hiçbiri gerçeğe dökemedim bende bu yüzden animasyon hep sıcak bakmışım dır ama malesef benim pc benim kadar mutsuz gücü yetmiyo :)

*

1. 28

2. 8

3. 4

Çok teşekkürler! beğenmenize sevindim gerçekten bir süredir bu forumumuz için çalışıyoruz. Aynı anda hem stüdyomuzu kurmaya çalışıyoruz hemde topluluk organizasyonları etkinlikleri oluşturup böyle bir oluşumu var etmeye çalışıyoruz.. :D Teşekkürler yorumlar için

ve hayaller konusunda şuan yapmıyorsan muhtemelen yarında yapmayacaksın diye düşünebiliriz. Bende geç kalmış hayallerimi sonradan koyanlardanım belki çok daha erken programlama, kodlama öğrenmeye başlasaydım şuan sıkıntı çektiğim bir çok konunun ötesinde daha iyi şeylerle uğraşıyor olabilirdim :(

MENU ×