TEMiZ

Başlatan snrj, 22 Oca 2017 05:44

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mebyonetici

Site üst kısmında bir boşluk oluştu. Sebebini anlamış değilim. Bu boşluğu kaldırmanın bir yolu var mı? acaba. Çirkin duruyor.

Ekteki resimde gösterim. Önceden yoktu. :(

Paylaşmak Güzeldir

CeeMoo

AdMatic Medya A.Ş. ?

Kod [Seç]
<div id="ad_overall_header_6">
<div class="windowbg">
<span class="topslice"><span></span></span>
<div class="content">
<!-- Admatic interstitial 320x480 Ad Code START -->
<ins data-publisher="adm-pub-153124858816" data-ad-type="interstitial" class="adm-ads-area" data-ad-network="197975996246" data-ad-sid="206" data-ad-width="320" data-ad-height="480"></ins>
<script src="//cdn2.admatic.com.tr/showad/showad.js" async=""></script>
<!-- Admatic interstitial 320x480 Ad Code END -->
</div>
<span class="botslice"><span></span></span>
</div>
</div>

Üste olan kod ?

mebyonetici

Alıntı yapılan: CeeMoo - 01 Oca 2018 23:15AdMatic Medya A.Ş. ?

Kod [Seç]
<div id="ad_overall_header_6">
<div class="windowbg">
<span class="topslice"><span></span></span>
<div class="content">
<!-- Admatic interstitial 320x480 Ad Code START -->
<ins data-publisher="adm-pub-153124858816" data-ad-type="interstitial" class="adm-ads-area" data-ad-network="197975996246" data-ad-sid="206" data-ad-width="320" data-ad-height="480"></ins>
<script src="//cdn2.admatic.com.tr/showad/showad.js" async=""></script>
<!-- Admatic interstitial 320x480 Ad Code END -->
</div>
<span class="botslice"><span></span></span>
</div>
</div>

Üste olan kod ?

reklam kodunu SİMPLEADS moduna ekleme biçiminden kaynaklıymış. Kodu direk ekleyince sorun çözüldü. Hiç aklıma gelmedi.. Google kodlarını o şekil ekledim sıkıntı yapmadı. AdMatic sıkıntı yapmış..

CeeMoo Teşekkürler... Site normale döndü..
Paylaşmak Güzeldir

mebyonetici

10 Oca 2018 22:40 #33 Son düzenlenme: 10 Oca 2018 22:42 mebyonetici
Bölüme Alt bölüm ekledim. Alt bölüme de alt bölüm ekleyince ekteki resimdeki gibi ",,,,,,,,," böyle işaretler belirdi. Durumu çözemedim.

http://www.yoneticihane.com/yillik-ve-gunluk-planlar/
Paylaşmak Güzeldir

snrj

tema içindeki MessageIndex.template.php dosyasında bulun
Kod [Seç]
<p>', implode(',',$children), '</p>değiştirin
Kod [Seç]
<p>', implode($children), '</p>

mebyonetici

Alıntı yapılan: snrj - 11 Oca 2018 05:42tema içindeki MessageIndex.template.php dosyasında bulun
Kod [Seç]
<p>', implode(',',$children), '</p>değiştirin
Kod [Seç]
<p>', implode($children), '</p>

Teşekkürler..  Sorunu çözdüm.

Birde forum varsayılan yazı boyutu(punto) büyütme durumu var mı? Ziyaretçiler genelde yazıyı biçimlendiremediğini için yazılar küçük kalıyor. 11-12 punto değerine çıkarabilir miyiz? Şimdiden teşekkürler.

Paylaşmak Güzeldir

OmerAslan

tesekkurler.

mrolehr

hello, how can add right collum to all pages of my forum