24 Mar 2023 06:12 Yeni Konu Oluştur

Haberler:

Üye kayıt esnasında E-posta adresinizin doğru olduğuna ve Aktivasyon Mailinize bakmayı unutmayın.

Tagging System For Topics görünen isimler

Başlatan snrj, 15 Mar 2017 19:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077

Alıntı YapPostalara tag eklemek için geçenlerde "Tagging System For Topics" eklentisini yüklemiştim. Fakat eklentide hoşuma gitmeyen birşey farkettim. Ne diye soracak olursan... Fotoğraf burda : http://i.hizliresim.com/m4ZMpy.png

Started By kısmının altında etiketi yazan kullanıcının kullanıcı adı yazıyor. Burada yazan kullanıcı adı görünen kullanıcı adı olsa hadi neyse diyeceğim ama burada yazan kullanıcı adı siteye girişte kullanılan kullanıcı adı oluyor. Bence bu olmaması gereken birşey. Bunu nasıl halledebiliriz ?

bir arkadaşın sorusu üzerine kısaca sql sorgusunda değişiklik yapmaya çalışıp işi uzatmaktansa kısaca o sutunu kaldırmak daha basit olacaktır :D
Tags2.template.php bul ve sil
<td class="catbg3" width="11%">',$txt['smftags_startedby'],'</td>
bul ve sil
echo '<td class="windowbg"><a href="' . $scripturl . '?action=profile;u=' . $topic['id_member'] . '">' . $topic['poster_name'] . '</a></td>';

1. 632

2. 252
15 Mar 2017 20:25 #1 Son düzenlenme: 15 Mar 2017 20:28 boyka Sebep: Ek not
Teşekkür ettim. Kodları kaldırdım. Şimdi birkaç tag ekleyerek bir deneme yapıcam.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Tamamdır. Şimdi oldu.