Pretty URLS sorunu

Başlatan Odysee, 14 Mar 2017 22:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

1. 632

2. 252

Arkadaşlar sitemi başka bir adrese taşıdım. Ancak pretty urls aktifleştirince kategori linkleri vs. eski adrese yönlediriyor ve 404 hatası veriyor. Pretty urlsyi kapatınca sorun yok ama. En güncel sürüm kullanıyorum. Silip kurmayı denedim olmadı.

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077
pertyurl kendi bakımı vardı diye hatırlıyorum o bakımları yaptınızmı

1. 632

2. 252
Alıntı yapılan: snrj - 15 Mar 2017 01:47pertyurl kendi bakımı vardı diye hatırlıyorum o bakımları yaptınızmı

Evet yaptım. Yinede düzelmedi.

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077

modu kurdurdun bana sabah sabah :D
şimdi veritabanına (phpmyadmin) gir smf_settings veya önekiniz_settigns de olabilir nasıl kurduysanız
pretty_root_url bul karşındaki site adresini düzelt siteadı.com/forum sa siteadı.com olarak
düzeltikten sonra modun bakım kısmına gel mod bakımını yapın düzelecektir

2.yol
smf_settigns de bulmakta zorlanıyorsanız phpmyadminde veritabanını seçtikten sonra üstte SQL seçin
alttaki kodu yapıştırıp git tıklayın
UPDATE `smf_settings` SET `value` = 'http://siteadı.com' WHERE `smf_settings`.`variable` = 'pretty_root_url'
koddaki smf_settigns önekiniz_settigns olarak düzeltin
yine koddaki siteadı.com kendinize göre düzeltin dikkat siteadı.com sonunda / olmasın
son olarak modun bakımını yapın düzelecektir

1. 632

2. 252
Alıntı yapılan: snrj - 15 Mar 2017 08:01modu kurdurdun bana sabah sabah :D
şimdi veritabanına (phpmyadmin) gir smf_settings veya önekiniz_settigns de olabilir nasıl kurduysanız
pretty_root_url bul karşındaki site adresini düzelt siteadı.com/forum sa siteadı.com olarak
düzeltikten sonra modun bakım kısmına gel mod bakımını yapın düzelecektir

2.yol
smf_settigns de bulmakta zorlanıyorsanız phpmyadminde veritabanını seçtikten sonra üstte SQL seçin
alttaki kodu yapıştırıp git tıklayın
UPDATE `smf_settings` SET `value` = 'http://siteadı.com' WHERE `smf_settings`.`variable` = 'pretty_root_url'
koddaki smf_settigns önekiniz_settigns olarak düzeltin
yine koddaki siteadı.com kendinize göre düzeltin dikkat siteadı.com sonunda / olmasın
son olarak modun bakımını yapın düzelecektir

Sağolun hocam düzeldi teşekkürler.