Post aksiyon butonları

Başlatan memokal, 13 Mar 2017 15:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

1. 28

2. 8

3. 4
13 Mar 2017 15:38 Son düzenlenme: 13 Mar 2017 22:37 memokal

Sitede postu raporlama butonu ile yüklediğim başka bir moddan gelen butonu Atılan postların üst kısmında bulunan "<ul class="reset smalltext quickbuttons">"  post aksiyonları kısmının içine aldım ancak konu kilitlendikten sonra hepsi yok olmasına rağmen raporlama butonu ve diğer buton yok olmuyor <li> formatında kalıyorlar.

Bu diğer butonların konu kilitlendiğinde silinmesini sağlayan if döngüsüne nasıl ulaşabilirim ve hangi dosyanın içinde bulunuyor? yada daha kısa bir yolu varsa lütfen yardım :/

*

1. 1,198

2. 120

3. 401
konuyu 5 kez okudum zor zoruna anladım gibi :D her neyse ben sadece Konu başlığını muhtemel başka bir kişinin sıkıntısına karşı arayınca bulabileceği bir başlığa çevirirseniz seviniriz. :)

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077
paradoks girdim çıkamıyom :o tam anlamadım ama
if ($message['can_modify'])
   echo'<li>bu şekilde</li>';

*

1. 28

2. 8

3. 4

sorunu kendi çapımda bir şekilde çözdüm sayılır ama sorunun çözümünü mümkünse hala kabul edebilirim o yüzden daha açıklayıcı bir anlatımla derdimi anlatacağım

Atılan bir post üzerinde yapılabilecek aksiyonları tek bir sırada liste olarak topladım zaten kullanılabilir bir liste mevcuttu resimde o listede(<ul>) olmayan 2 yeni butonuda oklar aracılığıyla görebilirsiniz.

Şimdi bu aksiyon listesi konu kilitlendiğinde şu hale geliyor ve üyelere :

böyle gözüküyor.. ve <ul> kod aralığı dahil içindekiler gitmiş oluyor sadece bu iki buton <li> olarak kalıyor..

özetle if topic locked show no button yapmaya çalışıyorum ama bu kodu bulamadım yani diğerlerini yok eden if döngüsünü..

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077
bu şekilde bir deneyin konu kilitlendiğinde herkesden gizlenecektir
if (!$context['is_locked']){
echo '<li>aaaaaaa</li>';
echo '<li>bbbbbbb</li>';}

*

1. 28

2. 8

3. 4
Alıntı yapılan: snrj - 13 Mar 2017 23:05bu şekilde bir deneyin konu kilitlendiğinde herkesden gizlenecektir
if (!$context['is_locked']){
echo '<li>aaaaaaa</li>';
echo '<li>bbbbbbb</li>';}

Çok teşekkür ederim çalıştı ellerine sağlık.  Ama aynı sorunu yaşayanlar için şunu belirteyim bu koddaki li ler arasına ayrı olarak o <li> butonlarını almıyorsunuz. if döngüsünü var olan <li> butonunu içine alacak şekilde koymanız lazım