07 Haz 2023 08:17 Yeni Konu Oluştur

Haberler:

Üye kayıt esnasında E-posta adresinizin doğru olduğuna ve Aktivasyon Mailinize bakmayı unutmayın.

SMF SEO eklentisi

Başlatan Odysee, 24 Ara 2016 23:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

1. 632

2. 252

SEO4SMF 3.1.6 eklentisini kurdum ancak admin panelde gözükmüyor nasıl girebilirim?

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077
SEO4SMF moduna destek vermiyoruz ne yazıkki yapımcısından destek istemeniz gerekiyor sanırım oda bir süredir yok resmi sitede bu moda destek vermiyor bildiğim kadarıyla pertyurl modu resmi site onaylı bir mod isterseniz onu kullanabilirsiniz tabi şahsi fikrimi sorarsanız gerek yok bu tür modlara

1. 632

2. 252
Alıntı yapılan: snrj - 25 Ara 2016 00:12SEO4SMF moduna destek vermiyoruz ne yazıkki yapımcısından destek istemeniz gerekiyor sanırım oda bir süredir yok resmi sitede bu moda destek vermiyor bildiğim kadarıyla pertyurl modu resmi site onaylı bir mod isterseniz onu kullanabilirsiniz tabi şahsi fikrimi sorarsanız gerek yok bu tür modlara

Sitemi Googleda üst sıralara taşımak için çalışmalar yapıyorum. Pek çok döküman araştırdım ancak smfnin yapısının google ile pek uymadığını 2.1 ile düzeltileceğini söylüyorlar. Ne kadar doğru?

*

1. 1,198

2. 120

3. 401

Alıntı yapılan: Odysee - 25 Ara 2016 00:17Sitemi Googleda üst sıralara taşımak için çalışmalar yapıyorum. Pek çok döküman araştırdım ancak smfnin yapısının google ile pek uymadığını 2.1 ile düzeltileceğini söylüyorlar. Ne kadar doğru?

- Bu smf alakalı bir şey değil.Sistem her zaman gelişiyor haliyle google yeni kanunlar belirtiyor ee haliyle güç kimdeyse ayıyı o oynatır.Örk : Mobil destek vermeyen sitelerin 2 plana itileceği gibi.

- Seo için Smf'de en iyi pretty url kurmanız daha sonra sitemap google atmanız.Temanızın iyi kodlandığı ve mobil duyarlı olması lazım.Gerisi sitenizin Yaşı,Sitenizin Hiti, Aktifliği ile yürür.Siz sadece özgün içerik paylaşın ve Konu başlıklarınız da  taklitci değil aranabilir kelimelerden oluşsun.

Örk : Bir adam kellik için çözüm arıyor. Tüm sitelerde Kele son vs..vs. başlıklar var siz burda kıvrak zeka ile "Şaç ektirmeden çözüm"  gibi bir çok siteyi atlayabilirsiniz.Daha sonra google tıklanma ve ilgi duyulmasına göre size sempati duyucaktır.

Eğer özgün yazılarınız varsa google istemesede sizi gösteriyor ben çok yaşadım.Sitemizde Sarmısak çayı konusu vardı.Bayağı hit almışdı ve bu konuda aramalarda üstteydik haliyle :)

K.Gelsin  Seo fazla aldırış etmeyin sitenizi planlar üzerine kurun 1 günde 10 konu açıcağınıza 10 günde 1 konu açın.Hatta Snrj zamana göre konu açan mod paylaşmıştı çok işinize yarıyacaktır.

K.Gelsin eksikler vs.. olabilir tabiki yanlışlarımda olabilir Fikir alışverişinde bulunabiliriz.

1. 632

2. 252
Teşekkürler. Bahsettiğiniz zamanlanınca konu açan eklentiyi bulamadım linki varsa atabilirmisiniz?

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077

1. 632

2. 252
Yardımlarınız için teşekkürler. Ancak bir sorum daha olacak. Google'da sitemin açıklamasını değiştirmek istiyorum. Yani ana sayfanın açıklamasında benim istediğim şey gözüksün. Ancak diğer içeriklerde konularda vs. o konun içeriği gözüksün. Ayrıca keyword olarak ne yazmalıyım?

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077

meta tag larınızı kendinize göre düzeltin
https://support.google.com/webmasters/answer/79812?hl=tr
ve bende kısaca smf seo konusunda metalara kısaca değinmiştim
http://smf.konusal.com/index.php?topic=222.0

bu arada o konuyuda bi ara güncellicem ama ne zaman :D

1. 632

2. 252
26 Ara 2016 18:41 #8 Son düzenlenme: 26 Ara 2016 18:49 Odysee
Forumun Google aramalarında ana sayfanın açıklamasını nasıl değiştirebilirim? Sitemde 9316 konu ve 101000 ileti var. 2013'den beri aktif. Sitemde 2808 üye var. Uzun süredir tema üzerinde düzenlemeler yapıyorum ancak mobil temaya uyumlu hale getirmeyi öğrenemedim. Sitemde nasıl bir adım izlemeliyim yardımcı olabilirseniz sevinirim.

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077
26 Ara 2016 21:08 #9 Son düzenlenme: 26 Ara 2016 21:10 snrj
meta etikeinizi şu şekilde değiştirin
index.templatede bul
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=0.3"/>değiştir
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
sonra index.css nizde media lar eklemişsiniz örnek olarak bir tane vereyim bul
@media screen and (max-width:720px){
sonrasına ekle
.wrapper {
    margin: 0 auto;
    width: 100%;
    min-width: 720px;
    max-width: 720px;
}

buna göre görünmesini istediğiniz class ve id leri belirleyip 720px de nasıl görünmesini istiyorsanız onu belirtmeniz lazım
google gelince aranan kelimeye göre google göstereceği kısımı kendi belirliyor

ve bu konuyu kilitliyorum konu başlığı ile alakalı cevap verildi