dosya ekleme boyutu

Başlatan fabak, 11 Ara 2016 21:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

1. 9

2. 3

3. 4

smf forum sitemde konuya dosya eklerken 16 mb den büyük dosyaları yüklerken sorun yaşıyorum. aldığım hata yazımın altında.. Forum ayarlarında Her bir iletideki eklentinin maks. boyutu 25mb. Her bir eklentinin maks. boyutu 25mb..yani, büyük dosya eklemeye izin veriyorum.. sitenin çalışmasında ya da 16 mb den küçük dosya yüklerken hiçbir sorun olmuyor. zaten tuhaf olan da bu. sitenin çalışmasında, 16mb den küçük dosya yüklemede, yeni konu eklemede hiçbir sıkıntı yok. internette dünden beri çok araştırdım, dosya izinlerini falan değiştirdim olmadı. hosting firmasıyla iletişime geçtim bir şey değişmedi.
max_execution_time ya da memory limit gibi değerleri yükselttiler
Upload file size limitleri sunucudan yüksetildi 512mb
fcgi timeout süresi de 999sn olarak ayarlandı
nginx timeout süreleri de artırıldı
yok yok yok. olmadı. çözüm bilen var mı?

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, --@gmail.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache Server at www.-.com Port 80

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077
tahminimce dosya boyutu büyüdükçe konuyu gönderme süresi uzadığından sunucu veya smf bunu bitmeyen bir döngü olarak görüp sonlandırıyor olabilir php.ini deki ayarları yapmışsınız ama hatanın tam olarak şurdan kaynaklanıyor demek zor

localhost de denememde başarılı olan bir yöntemi önereyim

sitenizin anadizininde yani Settigns.php olduğu yerde .htaccess dosyası varsa içine alttaki kodları ekleyin yoksa ektekini indirip atabilirsiniz
php_value upload_max_filesize 4096M
php_value post_max_size 4096M
php_value memory_limit 4096M
php_value max_execution_time 99999
php_value max_input_time 99999

*

1. 9

2. 3

3. 4
12 Ara 2016 11:27 #2 Son düzenlenme: 12 Ara 2016 20:08 fabak
Dediğinizi yaptım. OLMADI. daha önceden htacces düzenlemesi yapmıştım. sizin dediğinizi de yaptım.. php.ini ve htaccess i mesaja ekledim..

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077

başka önerim yok ne yazıkki