02 Nis 2023 05:24 Yeni Konu Oluştur

Haberler:

Üye kayıt esnasında E-posta adresinizin doğru olduğuna ve Aktivasyon Mailinize bakmayı unutmayın.

düzenleme yapılabilecek maksimum süre sorunu?

Başlatan gevv, 11 Ksm 2016 19:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

1. 199

2. 54

3. 134

merhaba,

global moderatörlere "Herhangi bir iletiyi"  düzenleme yetkisi verince ileti düzenleme süre sınırlamasından etkilenmiyor ama sadece kendi iletisini düzenleyebilir şeklinde yetki verince süre sınırına takılyor bunun bir çözümü varmıdır?

global moderatör  sadece kendi iletisi düzenleyebilsin ve düzenleme süre sınırına takılmasın mümkünmüdür?

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077
izin kodlarını bi incelemek lazım localde biraz kurcalayım tabi fırsat bulunca
çözüme ulaşırsam yazarım

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077
sources/display.php de bul
'can_modify' => (!$context['is_locked'] || allowedTo('moderate_board')) && (allowedTo('modify_any') || (allowedTo('modify_replies') && $context['user']['started']) || (allowedTo('modify_own') && $message['id_member'] == $user_info['id'] && (empty($modSettings['edit_disable_time']) || !$message['approved'] || $message['poster_time'] + $modSettings['edit_disable_time'] * 60 > time()))),değiştir
'can_modify' => (!$context['is_locked'] || allowedTo('moderate_board')) && (allowedTo('modify_any') || (allowedTo('modify_replies') && $context['user']['started']) || (allowedTo('modify_own') && $message['id_member'] == $user_info['id'] && (empty($modSettings['edit_disable_time']) ||$message['id_member']['group']==2|| !$message['approved'] || $message['poster_time'] + $modSettings['edit_disable_time'] * 60 > time()))),
global mod izinleri ben böle yapıp denedim

umarım istediğin gibi olmuştur iyi forumlar

*

1. 199

2. 54

3. 134

teşekküür ederim @snrj   hocam  kodu denedim  fakat olmadı  değişiklik yok düzenleme ikonu ve linkide görünmedi

izinlerde  diğer kullanıcılara müdehale olmamalı  ayrıca kendi iletilerini de silmemeli    

bu şekilde ayarlama yapınca  kod çalışmıyor

global mod sadece kendi iletilerini düzenlesin yeterli ama izinleri bu şekilde yapınca da süre sınırına takılıyor :(

işaretli izinleri vermiyoruz  yani istediğimiz konular taşınsın ve kendi iletilerini düzenleyebilsinler

[attach name=vA.png type=image/png]1087[/attach]

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077
üstteki display.php deki değişikliklerden sonra bu kısımlarıda yapın eksik olmuş
sources/post.php
644 satır bul
if ($row['approved'] && !empty($modSettings['edit_disable_time']) && $row['poster_time'] + ($modSettings['edit_disable_time'] + 5) * 60 < time())değiştir
if ($row['approved'] && !empty($modSettings['edit_disable_time'])&&$context['groups']['id']==2 && $row['poster_time'] + ($modSettings['edit_disable_time'] + 5) * 60 < time())747 satır bul
if ($row['approved'] && !empty($modSettings['edit_disable_time']) && $row['poster_time'] + ($modSettings['edit_disable_time'] + 5) * 60 < time())değiştir
if ($row['approved'] && !empty($modSettings['edit_disable_time'])&&$context['groups']['id']==2 && $row['poster_time'] + ($modSettings['edit_disable_time'] + 5) * 60 < time())1443 satır bul
if ((!$modSettings['postmod_active'] || $row['approved']) && !empty($modSettings['edit_disable_time']) && $row['poster_time'] + ($modSettings['edit_disable_time'] + 5) * 60 < time())değiştir
if ((!$modSettings['postmod_active'] || $row['approved'])&&$context['groups']['id']==2 && !empty($modSettings['edit_disable_time']) && $row['poster_time'] + ($modSettings['edit_disable_time'] + 5) * 60 < time())2639 satır bul
if ((!$modSettings['postmod_active'] || $row['approved']) && !empty($modSettings['edit_disable_time']) && $row['poster_time'] + ($modSettings['edit_disable_time'] + 5) * 60 < time())değiştir
if ((!$modSettings['postmod_active'] || $row['approved'])&&$context['groups']['id']==2 && !empty($modSettings['edit_disable_time']) && $row['poster_time'] + ($modSettings['edit_disable_time'] + 5) * 60 < time())

*

1. 199

2. 54

3. 134
teşekkür ederim @snrj hocam  post.php değişiklikleri sonrasında düzenleme yapılabiliyor  fakat düzenle linki ve hızlı düzenle ikonu görünmüyor

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077

*

1. 199

2. 54

3. 134

yapmıştım hocam  tekrar kontrol ettim

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077
ilginç benim localde denememde globalmod ile görünüyor izinler filan senin dediğin şekilde yaptım
bi yerde bir farklılık var ama :S

*

1. 199

2. 54

3. 134
gmod. ayarlarım ekte

birde sizin kullandığınız display.php ve post.php dosyalarını verebilirseniz onlar ile deneme yapayım 

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077
ekte
[attach name=Grubu+Düzele(1).png type=image/png]1091[/attach]

*

1. 199

2. 54

3. 134
@snrj  hocam  düzenleme çalışıyormuş test için kullandığım gmod hesabında  sorun varmış diğer gmodlar düzenle link ve ikonlarını görüyor

ilginiz için çok teşekkürler

iyi çalışmalar