İndex Template sıkıntısı

Başlatan DARHALL, 19 Nis 2016 20:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.



  1. 632

  2. 251

S.a index template dosyamda sıkıntı çıkıyor sürekli.

// Output any remaining HTML headers. (from mods, maybe?)
   echo $context['html_headers'];

   echo '
   

</head>


<body><div class="floatinglikebox tekno"><div>
<div id="fb-root"></div>
<script>(function(d, s, id) {
  var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
  if (d.getElementById(id)) return;
  js = d.createElement(s); js.id = id;
  js.src = "//connect.facebook.net/tr_TR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.6";;
  fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, "script", "facebook-jssdk"));</script>
<div class="fb-page" data-href="https://www.facebook.com/MegaVadi-1186040711429594/"; data-tabs="timeline" data-small-header="false" data-adapt-container-width="true" data-hide-cover="false" data-show-facepile="true"></div>
</div></div>';



Kırmızı ile gösterdiğim echo' galiba açık kapatınca tema hata veriyor kapatmayınca başka javascript kod ekleyemiyorum.

örneğin:

<script type="text/javascript">
    var accountID = 154086;
    var adType = 'int';
    var exclude_domains = ['izinsizdomain.com', 'bing.com'];
</script>
<script type="text/javascript" src="http://bc.vc/js/link-converter.js"></script>

şu kodu ekliyorum tema hata veriyor ' tırnak yüzünden ve bir satırı yorum satırı haline getiremiyorum.

<script type="text/javascript">
    var bcvc_uid = 154086;
    var bcvc_cap = 5;
    var bcvc_delay = 1;
    var bcvc_start = 3;
</script>
<script src="http://bc.vc/js/bcvc_in.js" type="text/javascript"></script>

şu kodu eklediğimde ise hiçbir hata almıyorum ama bu kod işime yarayan kod değil malesef nasıl yapabilirim bu echo' kısmını nasıl çözebiliriz??



  1. 632

  2. 251
Sorun çözülmüştür tek tırnak olanlara tek tırnak işaretinin önüne \ koymak yeterliymiş

*

  1. 1,141

  2. 106

  3. 345
Alıntı yapılan: DARHALL - 20 Nis 2016 00:37Sorun çözülmüştür tek tırnak olanlara tek tırnak işaretinin önüne \ koymak yeterliymiş

Minik bir bilgi ile olayı aydınlatalım. Php kodların okunmaması için  ' veya " işareti koyarız HTML tagları vb.. yazı vs.. kullanmak içindir.Bur script kodu php darma duman ediyor \ işareti bu ' görme anlamındadır.

 - Diğer türlü echo ""; ilede sorunu çözebilirsiniz.Yani \ atmanıza gerek kalmaz.K.Gelsin



  1. 632

  2. 251

Teşekkür ediyorum CeeMoo \ işareti öğrendim ilk onu kullandım o yüzden :D :D


MENU ×