Pretty Urls Modu KUllanımı Nasıl Olmalıdır?

Başlatan HellBoy05, 23 Mar 2016 17:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

1. 632

2. 252

Merhabalar,

SNRJ arkadaşım sağolsun bizim hatamız sonucu sitede sıkıntı yaşadık onu düzeltti. Ancak linkler örneğin;

siteadı.com/forum olması gerekirken
siteadı.com/index.php?action=forum

olarak gelmektedir. Bunu Nasıl yaparım, gerçi ben ayarlarını yaptım doğru olarak /forum gibi geldi ama 1 gün sonra site 404 hatası verdi o sırada SNRJ devreye girererk düzeltti siteyi. Ama bu şekilde sorun değil mi bizim bunu /forum olarak yapmamız gerekmiyor mu?

Seo4smf değil pretty urls kurulu sitede.

1. 503

2. 83

3. 109
Actions
Rewrite Action URLs (ie, index.php?action=something)

seçeneği varsa onu işaretleyin.

İşaretlerseniz, hem index.php?action=forum yerine /forum olur hem de üye profillerinde değişiklik olur.

index.php?action=profile;u=13260 yerine action gider üye adı yazar ;)
hey gidi dünya..

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077
bana kalırsa action kısımları doğal kullanmanız daha iyi nedeni ise herhangi bir hatada admin paneline ulaşamayabilirsiniz
zaten önemli olan bölüm idlerini >bölüm isimlerine ve konu idlerinide > konu isimlerine çevirmek gerisi teffaruat

hatta bana kalsa hiç kullanma :D

1. 503

2. 83

3. 109

bana kalsa da pretty ve türevlerini hiç kullanmamak.

Admin Panelde Arama Motoru Dostu URL'ler kısmını aktif etmek dahi yeter bence.
Zamanında kullandık smfseo, pretty falan ama hiç gerek yok.
hey gidi dünya..

1. 632

2. 252
Alıntı yapılan: snrj - 23 Mar 2016 22:20bana kalırsa action kısımları doğal kullanmanız daha iyi nedeni ise herhangi bir hatada admin paneline ulaşamayabilirsiniz
zaten önemli olan bölüm idlerini >bölüm isimlerine ve konu idlerinide > konu isimlerine çevirmek gerisi teffaruat

hatta bana kalsa hiç kullanma :D

Evet konu linkleri dediğiniz gibi değişik diğer linkler dediğim tarzda olmuş. Peki google tarafıondan ziyaretçiler yok yani gitti neredeyse biknerce ziyaretçi. Onları nasıl kazanacağım şuanda googlda sıkıntı yaşıyorum index konusunda. Böyle olmasıda en son size bilgileri göndermiştim siteyi düzeltmiştiniz SEO modu kaldırdıktan sonra böyle oldu yani, bunu nasıl düzeltriiz.

Alıntı yapılan: dokuzharf - 23 Mar 2016 22:33bana kalsa da pretty ve türevlerini hiç kullanmamak.

Admin Panelde Arama Motoru Dostu URL'ler kısmını aktif etmek dahi yeter bence.
Zamanında kullandık smfseo, pretty falan ama hiç gerek yok.

Bilmiyorum ki hocam bunları kullanmamız için yazılar okumuştum zamanında bu işlere yeni girdiğim zaman bizde kurduk o nedenle.