Üye isimlerini kalın yapmak

Başlatan Deniz, 12 Mar 2016 07:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

1. 632

2. 252

Merhaba. Ben üye gruplarını ' <strong ' kodu ile kalınlaştırıyorum fakat kalın gruplara üye olan üyelerin de kullanıcı isminin kalın olmasını istiyorum. Ne yapabilirim?

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077

1. 632

2. 252
Yalnız kalın olmasını istiyorum, o eklenti bende var. Ama kalın değil üyelerin ismi (sadece admin üyeler)

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077

mod kurulu ise
Load.php de bul
'colored_link' => (empty($modSettings['MemberColorLinkOldSpanStyle']) ?
'<a href="' . $scripturl . '?action=profile;u=' . $profile['id_member'] . '" title="' . $txt['profile_of'] . ' ' . $profile['real_name'] . '"'.(!empty($onlineColor) ? ' style="color:'.$onlineColor.';"' : '').'>' . $profile['real_name'] .'</a>' :
değiştir
'colored_link' => (empty($modSettings['MemberColorLinkOldSpanStyle']) ?
'<a href="' . $scripturl . '?action=profile;u=' . $profile['id_member'] . '" title="' . $txt['profile_of'] . ' ' . $profile['real_name'] . '"'.(!empty($onlineColor) ? ' style="color:'.$onlineColor.';"' : '').'><strong>' . $profile['real_name'] .'</strong></a>' :
bul
if(!empty($onlineColor))
$link = '<a href="' . $scripturl . '?action=profile;u=' . $row['id_moderator'] . '" '.(!empty($modSettings['MemberColorLinkOldSpanStyle']) ? '><span style="color:'.$onlineColor.';">' : ' style="color:'.$onlineColor.';">') . $row['real_name'] . (!empty($modSettings['MemberColorLinkOldSpanStyle']) ? '</span>' : '').'</a>';
değiştir
if(!empty($onlineColor))
$link = '<a href="' . $scripturl . '?action=profile;u=' . $row['id_moderator'] . '" '.(!empty($modSettings['MemberColorLinkOldSpanStyle']) ? '><span style="color:'.$onlineColor.';">' : ' style="color:'.$onlineColor.';"><strong>') . $row['real_name'] . (!empty($modSettings['MemberColorLinkOldSpanStyle']) ? '</span>' : '').'</strong></a>';

MessageIndex.php
bul
$link = '<a href="' . $scripturl . '?action=profile;u=' . $color_profile[$cmemcolid]['id_member'] . '" title="' . $txt['board_moderator'] . ' ' . $color_profile[$cmemcolid]['real_name'] . '"'.(!empty($modSettings['MemberColorLinkOldSpanStyle']) ? '><span style="color:'.$onlineColor.';">' : ' style="color:'.$onlineColor.';">') . $color_profile[$cmemcolid]['real_name'] . (!empty($modSettings['MemberColorLinkOldSpanStyle']) ? '</span>' : '').'</a>';değiştir
$link = '<a href="' . $scripturl . '?action=profile;u=' . $color_profile[$cmemcolid]['id_member'] . '" title="' . $txt['board_moderator'] . ' ' . $color_profile[$cmemcolid]['real_name'] . '"'.(!empty($modSettings['MemberColorLinkOldSpanStyle']) ? '><span style="color:'.$onlineColor.';"><strong>' : ' style="color:'.$onlineColor.';">') . $color_profile[$cmemcolid]['real_name'] . (!empty($modSettings['MemberColorLinkOldSpanStyle']) ? '</strong></span>' : '').'</a>';
BoardIndex.php
bul
$link = '<a href="' . $scripturl . '?action=profile;u=' . $color_profile[$cmemcolid]['id_member'] . '" title="' . $txt['board_moderator'] . ' ' . $color_profile[$cmemcolid]['real_name'] . '"'.(!empty($modSettings['MemberColorLinkOldSpanStyle']) ? '><span style="color:'.$onlineColor.';">' : ' style="color:'.$onlineColor.';">') . $color_profile[$cmemcolid]['real_name'] . (!empty($modSettings['MemberColorLinkOldSpanStyle']) ? '</span>' : '').'</a>';değiştir
$link = '<a href="' . $scripturl . '?action=profile;u=' . $color_profile[$cmemcolid]['id_member'] . '" title="' . $txt['board_moderator'] . ' ' . $color_profile[$cmemcolid]['real_name'] . '"'.(!empty($modSettings['MemberColorLinkOldSpanStyle']) ? '><span style="color:'.$onlineColor.';"><strong>' : ' style="color:'.$onlineColor.';">') . $color_profile[$cmemcolid]['real_name'] . (!empty($modSettings['MemberColorLinkOldSpanStyle']) ? '</strong></span>' : '').'</a>';

1. 632

2. 252
O eklentiyi kullanmıyormuşum, silip onu kurdum fakat diğeri daha cazip geldi. SimpleColozier kullanıyorum. Buna göre istediğim üyelere ' font-weight: bold; ' kodunu nasıl ekleyebilirim?

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077
SimpleColozier modunu kurun sonra
sonra sources/Subs-SimpleColorizer.php de bulun
$buffer = preg_replace(str_replace('{$user_id}', $user_id, $regex[1]), '$1 style="color: ' . $user_color . ';"', $buffer);değiştirin
$buffer = preg_replace(str_replace('{$user_id}', $user_id, $regex[1]), '$1 style="font-weight: bold;color: ' . $user_color . ';"', $buffer);

1. 632

2. 252
Yalnız bu tüm üyelerde oluyor. Ben sadece belirli gruplarda olmasını istiyorum. Aynı zamanda kimler çevrimiçi bölümünde de olması gerekiyor.

*

1. 3,263

2. 596

3. 1077

onun için ayrı bir kodlama yapmak gerekir bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır veya bu tarz bir mod varsa paylaşırlar