Renkli Bölümler (ColorizeBoards)

Başlatan snrj, 24 Şub 2016 19:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

*

  1. 3,115

  2. 588

  3. 1005
24 Şub 2016 19:00 Son düzenlenme: 24 Şub 2016 19:03 snrj

Mod Name:  ColorizeBoards
Created By:   Bulakbol
Type:   New Feature
Resmi Site Linki:http://custom.simplemachines.org/mods/index.php?mod=1030
Smf 2.0.X Download : http://smf.konusal.com/index.php?action=downloads;sa=view;down=52
Smf 2.0.X Edit: snrj

kategori ve bölüm isimlerinizi renklendirme modudur linktree kısmınıda bölüme göre renklendirir
admin forum bölümleri düzenleden ve kategori düzenleden renk kodlarını girerek forumunuzu renklendirin
ipucu
renklere efekt vermek isteyen arkadaşlar olacaktır color kısımlarına kodları şu şekilde ekleyebilirsiniz
#800000; text-shadow: 0px 1px 2px #800000örnek resimler






  1. 632

  2. 251
Elinize kolunuza sağlık. Özellikle alt forumları belirtmek için süper,  birşey teşekkürler . 8)

*

  1. 3,115

  2. 588

  3. 1005

*

  1. 10

  2. 3

  3. 5

Merhaba  ben sitemde sizin efsane temanızı kullanıyorum bu elentiyi kurdugumda hata alıyorum aşagıdaki resimde göreceginiz gibi be n kategori isimlerini renklendirmek sitiyorum ama hata veriyor

<font color="green">kategori ismi</font>

bu şekilde yapıncada hata veriyor tema

bu konuda yardımcı olabilirseniz memnun olurum





*

  1. 3,115

  2. 588

  3. 1005
modu kurarken ilgili temayı seçtiniz mi hata veren kısımları elle düzeltmeniz gerekmekte

<font color="green">kategori ismi</font> şeklindeki hata için
temanın BoardIndex.template.php
bulun
<a href="', $board['href'], '" title="', $board['name'], '"><img style="margin-left: 10px;" src="' . $settings['images_url'] . '/img/gozat.gif" alt="gozat" /></a>değiştirin
<a href="', $board['href'], '"><img style="margin-left: 10px;" src="' . $settings['images_url'] . '/img/gozat.gif" alt="gozat" /></a>

*

  1. 10

  2. 3

  3. 5
Alıntı yapılan: snrj - 26 Şub 2017 10:10modu kurarken ilgili temayı seçtiniz mi hata veren kısımları elle düzeltmeniz gerekmekte

<font color="green">kategori ismi</font> şeklindeki hata için
temanın BoardIndex.template.php
bulun
<a href="', $board['href'], '" title="', $board['name'], '"><img style="margin-left: 10px;" src="' . $settings['images_url'] . '/img/gozat.gif" alt="gozat" /></a>değiştirin
<a href="', $board['href'], '"><img style="margin-left: 10px;" src="' . $settings['images_url'] . '/img/gozat.gif" alt="gozat" /></a>

verdiğniz bilve ve destek için cok teşekkür ederim hocam emeginize yüreginize saglık  ;)


MENU ×